Niğde Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi’nin 3. mezuniyet töreni coşkulu bir şekilde yapıldı. Okuldan mezun olan 115 öğrenci için okulun bahçesinde bir mezuniyet töreni düzenlendi. Törene İl Milli Eğitim Müdürü Ziya Eser, Şube Müdürü Ali Karaköse, okul müdürleri, davetliler ve öğrenci velileri katıldı.
 
Mezuniyet töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi Müdürü Muharrem Çifcibaşı yaptığı açılış konuşmasında, 2005-2006 yılında açılan okulun 3. dönem mezunlarını verdiğini belirterek, toplamda okuldan 375 öğrencinin mezun olduğunu söyledi.
 
Alt yapı ve teknolojik imkanları bakımından Niğde’nin sayılı okullarından biri olduklarını vurgulayan Çifcibaşı, “Okul iç ve il geneli etkinliklerdeki başarısı ile okulumuz kendini ispat etmiştir. Yavuz Sultan Selimli olmanın farkını yaşayan ve mezun olan öğrencilerimizin yolu ve bahtları açık olsun” şeklinde konuştu.
 
Öğrenciler adına konuşan okul birincisi Tuba Doğan, kendilerini yetiştiren öğretmen ve emeklerini esirgemeyen ailesine teşekkür etti. Konuşması sırasında duygusal anlar yaşayan Tuba Doğan, daha sonra yaş kütüğüne plaka çaktı. Mezun olan öğrencilere sembolik olarak diplomaları verildi ve bayrak-flama devir teslimi yapıldı. Törenin son bölümünde ikramlar yapıldı, öğrenciler müzik eşliğinden eğlendi.


























Editör: TE Bilişim