2018- 2019 eğitim öğretim yılının açılmasıyla birlikte okulları ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelen Valimiz Sayın Yılmaz Şimşek, Niğde Merkez 23 Nisan Havacılar Ortaokulu ve Bor ilçesi Yunus Emre Ortaokulunu ziyaret etti.

Gerçekleştirdiği okul ziyaretlerinde okul müdürleri ve öğretmenlerle okul güvenliği, trafik, sağlık ve eğitim konularının görüşüldüğü toplantılar düzenleyen Valimiz Sayın Yılmaz Şimşek okulların fiziki durumları kapasiteleri ve öğrenci sayıları hakkında bilgi aldı.

Toplantıların ardından tek tek sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet eden Valimiz Sayın Yılmaz Şimşek, “Okullarımızın ihtiyaçlarını ve sorunlarını yerinde görmek maksadıyla okullarımızı ziyaret ediyoruz. Çocuklarımızın iyi ve güvenli bir ortamda eğitim alması, eğitimlerinde herhangi bir sorun yaşanmaması çok önemli” dedi.

Gençlerimizin, ülkemizin geleceği olduğunu vurgulayan Valimiz Sayın Yılmaz Şimşek, “Evlatlarımızın en iyi koşullarda eğitim almalarını sağlamak bizim görevimizdir. Çocuklarımıza eğitim hayatlarında başarılar diliyorum. Onların başarılı olmalarını sağlamak için bizler de üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmek için gayret sarf ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

 
Editör: TE Bilişim