Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Genel Sekreter Vekili Prof. Dr. Nafiz Tok Genel Sekreter Vekilliği görevini, Üniversite Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu’nun da katılımıyla gerçekleştirilen törenle Abdulgani Özkan’a devretti.

Devir teslim töreninde açıklamalarda bulunan Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu, Prof. Dr. Nafiz Tok’un Genel Sekreter Vekilliği görevini büyük bir özveriyle yürüterek önemli işler başardığını ifade ederek “Genel Sekreter Vekilimiz Abdulgani Özkan da yine aynı gayret ve çabayla Üniversitemize değer katmış bir çalışma arkadaşımız. Genel Sekreter Vekilliği görevini onun da hakkıyla sürdüreceğine eminim. Prof. Dr. Nafiz Tok hocamız bizimle Rektör Yardımcısı olarak yoluna devam edecektir. Tüm Üniversite camiamıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Devir teslim töreni, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nafiz Tok’un ve Genel Sekreter Vekili Abdulgani Özkan’ın, kendilerine verilen yeni görevlerde Üniversitenin  gelişimi için aynı gayretle çalışmalarını sürdüreceklerini belirttiler. 

ABDÜLGANİ ÖZKAN NİĞDE’NİN EN HIZLI YÜKSELEN BÜROKRATI

2016 Yılında Çamardı İmam Hatip Lisesi kız öğrencileri okul bahçesinde R.T.E şeklinde dizilmiş ve  fotoğraflanmıştı. Bu oluşturulan karografi ulusal medya da tartışılmıştı. O zaman okul müdürü Abdulgani Özkan idi.  Okul öğrencileri ve Müdür Abdulgani Özkan daha sonra bir etkinlik için Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın randevu vermesi ile görüştüler.

NÖHÜ’de "Kariyer Günlükleri 2" programı gerçekleştirildi NÖHÜ’de "Kariyer Günlükleri 2" programı gerçekleştirildi

Bu görüşme ardından Abdulgani Özkan bürokraside yükselme dönemine girdi. Çamardı İmam Hatip Lisesi müdürlüğü görevinden Niğde Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürlüğüne atandı.

Niğde Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı, Altunhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ardından Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi’ne atandı. Meslek Yüksek Okulu Sekreterliği, Bor Sağlık Bilimleri Fakültesi Sekreteri, Eğitim Bilimleri Enstitüsü Sekreter Vekili gibi bazı görevleri çok kısa olmak üzere hızla terfi etti. Nihayetinde geçtiğimiz gün çok etkin bir görev olan Üniversite Genel Sekreterliğine getirildi. Üniversite internet sitesinde  Üniversite Senatosunda ve Üniversite  Yönetim Kurulu üyesi olarak da görünüyor.

Şube Müdürlüğü sonrasında Abdülgani Özkan’ın yükselerek atanma hızını takip etmekte güçlük çektik. Üniversite internet sitesinden takip ettiğimiz kadarı ile bazı görevlerde 1 ay bir aydan daha az görev yaptı bir üst göreve terfi etti.

Kısa adı Erkonsiad olan Ereğli Konya Sanayici ve İş Adamları Derneği üyesi olan Abdülgani Özkan Erkonsiad’ın sitesinde halen yer alan  kendi ifadesi ile biyografi de aynen aşağıda.

BİYOGRAFİ

1982 Yılında Kayserinin Yahyalı İlçesinde doğdum. İlkokulu ortaokulu ve liseyi Yahyalı da okudum. Hafızalık eğitimini Kayseri Taşçıoğlu Kuran kursunda tamamladım. Önlisans ilahiyat, lisans sınıf öğretmenliği mezunuyum. İşletme alanında yüksek lisans yaptım. Halen Ömer Halisdemir Üniversitesi islami ilimler Fakültesi ve Erciyes Üniversitesi yüksek lisans öğrencisiyim. 2007 yılında memuriyet hayatına başladım. Şuanda Çamardı Şehit Muttalip Soylu Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür Vekilliğini yürütmekteyim. Ereğliden Evliyim. Memursen ilçe başkanvekilliği, Tügva İlçe temsilciliği görevlerini yürütmekte olup farklı sivil toplum kuruluşlarında gönüllü olarak çalışmaktayım. (linki burada tıklayın)


 

Editör: TE Bilişim