KOP Bölgesi Üniversiteler Birliği (UNİKOP) tarafından düzenlenen “2. Öğrenci Çalıştayı” Niğde Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Üniversite toplantı salonunda yapılan çalıştaya Niğde Üniversitesi, Aksaray Üniversitesi, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi, Mevlana Üniversitesi ve Necmettin Erbakan Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanları veya temsilcileri katıldı.


Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Şener, UNİKOP Dönem Genel Sekreteri Prof. Dr. Ayhan Gökçe, Dönem Genel Sekreter Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Burak Şen,  Raportör Yrd. Doç. Dr. Hakan Erinç ve KOP Bölge Kalkınma İdaresi’nden Ahmet Katıksız’ın gözlemci olarak katıldıkları çalıştayda, Genç UNİKOP yapılanması ve bu yapının altında yürütülecek faaliyetler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Ayrıca, 1. Öğrenci Çalıştayı’nda alınan kararlar ve yeni öneriler doğrultusunda UNİKOP Üst Kuruluna sunulmak üzere sonuç bildirgesi hazırlandı.


Çalıştayın ardından öğrenciler UNİKOP Dönem Başkanı ve Niğde Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Görür’ü ziyaret ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.


.

 

Editör: TE Bilişim