İşçi Partisi Niğde Belediye Başkan Adayı Z.Cem Yıldırım bir basın açıklaması yaptı.

 

Z.Cem Yıldırım; Özel Görevli/Yetkili Mahkemelerin kaldırılmasının ardından yurtseverleri tutsak eden zindanların kapısı dün açıldı ve Ergenekon davasında tahliyeler başladı.  Genel Başkanımız Sayın Doğu Perinçek’in de tahliye olması bizi oldukça sevindirdi.

 

2007 yılından bu yana Ergenekon ve Balyoz vb davalarla amaçlanan “Ulusalcı dalgayı aşmak”, Türk Ordusunun ve milletimizin direncini kırmaktı. Bölünme anayasalarıyla, açılımlarla, özerklik hazırlıklarıyla Türkiye’mizi bölmek istediler.

Fakat başaramadılar. 19 Mayıslarda, 29 Ekimlerde, Haziran Ayaklanmasında ve Aslanlı Yolda ayağa kalkan milletimiz “kumpası” dağıttı. Özel Görevli/Yetkili mahkemeler kaldırıldı.  Vatanseverleri mahkûm eden zindanların kapısı açıldı. Türkiye’yi özgürleştirecek ve vatanımızın bölünme, milletimizin dağılma sürecini önleyecek yeni süreç başladı.

 

Tahliyelerin yolunun açılmasında 13 Aralık 2012, 8 Nisan 2013 ve 5 Ağustos 2013 tarihlerinde Silivri’deki verdiğimiz mücadelenin, barikatları yıkan azmin büyük katkısı oldu. Niğde’den bu mücadeleye katılan, destek veren, yardım eden tüm dostlarımıza tahliye vesilesiyle teşekkür ediyoruz.

 

Ergenekon’dan çıktık. İşçi Partisi olarak tüm milletimizi Atatürk’te Birleştirme mücadelemiz devam edecek. Türkiye’mizi böldürmeyeceğiz. Cumhuriyetimizi yıktırmayacağız.

 

Ülkemizin 30 Mart sonrası kanlı bir özerklik planına sürüklenmek istendiği bu günlerde, HDP’li yurttaşlarımız da dâhil olmak üzere bütün milletimizi, ülkemizin bölünmesi oyununa gelmemeye ve sağduyulu olmaya çağırıyoruz.

 

Bugün ülkemizin temel ihtiyacı birlik ve dirliktir. İşçi Partisi olarak bu kanlı senaryoları boşa çıkarmak için milletimizi aydınlatacak, birliğe, kardeşliğe sahip çıkmanın bugün dünden daha önemli olduğunu anlatmaya devam edeceğiz.

 

Bu yüzden, 30 Mart yerel seçimlerinde İŞÇİ PARTİSİNE OY VERMEK; vatanımızın bütünlüğü, milletimizin birliği ve kardeş kavgasını önlemek için, vatanseverlerin halkçı belediyeler kurmasına “EVET” demektir.

 

Elimizde Türk Bayrakları, “ Mustafa Kemal’in Askerleriyiz ” diyerek Ankara’da Milli Meclis ve Milli Hükümeti kurma yolculuğumuz devam ediyor.”dedi.

 

 

Editör: TE Bilişim