Denizli Pamukkale Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi öğrencisi Serhat Yılmaz'ın son üç yıldır 4-5 kere haberini yaptık.

Haber: Selim GÖKEL

Borhaber.net manşet başlıklarımız tıklayın; 

21 Yaşındaki Niğdeli öğrenci valilerin karşısında

Para nasıl yönetilir-i bir Niğdeli anlattı

Niğdelilere Selam var... Üzerimizde kalmasın!

Serhat Yılmaz, Ulusal Projeler direktörü seçildi


Borhaber.net çoban yıldızıdır...

Bugün Denizli haber sitelerinin başlıkları ise şöyle;

Denizlinin gururu oldu...

Türkiye'deki en etkili 10 gençten biri Denizlili Serhat Yılmaz...

... diye bir çok haber var. 


Siyaset bilimi okuyan Serhat Yılmaz bir Niğdeli... Niğdeli olmaktan da gurur duyuyor... Biliyoruz... Niğdeyi çok seviyor ve kopmuyor da; ama Onu Denizliler daha çok sahiplenmiş... Serhat Yılmaz'ın Türkiye farkında... Denizli farkında... Birde nacizane Borhaber.net farkında... 

Bu Niğdeli gence bir kez daha dikkat edin... İsmi Serhat Yılmaz... 

Denizli Yerel basınında yer alan en son haber ise aynen aşağıda... 

Geçtiğimiz günlerde Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcısı Ahmet Baha Öğütken ile birlikte kürsüye çıkarak 81 ilden gelen valilere hitaben ‘Sağlık ve Gençlik’ temalı konuşma yapan Serhat Yılmaz Türkiye’de yapmış olduğu başarılı sivil toplum çalışmaları ile Türkiye’de En Etkin 10 Genç arasında gösteriliyor.

Bakan Yardımcısı Ahmet Baha Öğütken ile kürsüye çıkarak yaptığı konuşmada şehirlerde gençlerin bağımlılık yapıcı maddelere kolaylıkla ulaştıklarını, bu konuda akran metoduyla çalışmanın faydalı olacağını ve bu konuda gençlerin neler yapması gerektiğinin altını çizdi. Yılmaz, yaptığı tekli ve ikili görüşmelerde ülke gençliğinin 15 Temmuz sonrası büyük bir kenetlenme yaşadığını bu enerjinin de faydalı yönlere çekilmesinde büyük çaba sarf edeceğini ve bu süreçte devletimizin gençlerle olan çalışmalarının, diyaloğunun arttığını belirtti.  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 1996 yılında İstanbul’da gerçekleştirilen Habitat II’de ortaya koyduğu vizyon ile Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın yerel ve küresel gençlik vizyonunu birleştirerek uluslararası alanda aktif rol oynayan ve Türkiye’deki en etkin 10 genç arasında gösterilen Yılmaz çalışmalarını gençlik alanında düzenli olarak sürdürüyor.

Serhat Yılmaz Kimdir?

1995 yılında doğdu. Pamukkale Üniversitesi Siyasal Bilgiler öğrencisidir. Aynı zamanda Ekonomi dersleri almaktadır. 15 yaşından itibaren özellikle gençlik çalışmaları kapsamında Türkiye ve dünya çapında çeşitli sivil toplum kuruluşları, dernek, vakıf ve platformlarda aktif olarak kurucu, yönetici ve üye olarak çalışmalarda bulundu. 2013 yılında itibaren birçok proje içinde yer alan olan Yılmaz, sivil toplum alanında üst kademelerde yöneticiliklerde bulunmuştur. Sayısız eğitim, araştırma ve sertifika programlarına katılmış olup, ulusal ve uluslararası çeşitli sertifikalara sahiptir. 2014 yılında pilot olarak Niğde ve Denizli gençlerinin kültürel ve sosyal olarak birleştirip köprü kurmayı hedefleyen Yılmaz, Denizli gençlerini Şehit Ömer Halisdemir’in kabrine götürerek Denizli’de bir ilke imza atarak köprüler kurmaya başlamıştır. Yılmaz, gençlik, girişimcilik ve eğitim alanlarında yapmış olduğu faaliyetlerle birçok ödüle layık görülmüştür. 


İLGİLİ HABERLER AŞAĞIDA
Editör: TE Bilişim