Türk Eğitim-Sen Niğde Şubesi Kadın Kolları, bayan üyelerimizi yemekte bir araya getirdi. Niğde Üniversitesi Kültür Evi'nde verilen yemeğe çok sayıda bayan üye katıldı. Bayan üyeler yemeğin ardından gönüllerince eğlendiler.
 
Yemekte bir konuşma yapan Türk Eğitim-Sen Niğde Şubesi Kadın Komisyonları Başkanı Züleyha TAN, davetlilere hoş geldiniz dedi ve katılımlarından dolayı teşekkür etti. Türk Eğitim-Sen Niğde Şubesi Kadın Komisyonları Başkanı Züleyha TAN davetlilere hitaben bir konuşma yaptı. "Davetimize icabetinizden dolayı şahsım ve Türk Eğitim-Sen Niğde şubesi adına hepinize teşekkür ederim. Hoş geldiniz, şeref verdiniz" diyen TAN, sözlerine şöyle devam etti:
 
"Değerli Eğitim Çalışanları, Türk Eğitim-Sen'in kıymetli Üyeleri,
 
Kurulduğu tarihten bu güne kadar eğitimin ve çalışanların her türlü meselesine müdahil olan Türk Eğitim-Sen, ortaya koyduğu hak arama mücadelesiyle eğitim çalışanlarının sahipsiz olmadığını göstermiştir. Eğitim çalışanlarının sorunlarının çözümü ve beklentilerinin karşılanması amacıyla bütün demokratik yöntemleri kullanan sendikamız, keyfiliğin son bulduğu, atama ve görevlendirmelerde liyakatın esas alındığı, huzurlu bir çalışma ortamının sağlandığı ve ihtiyaçların karşılandığı bir eğitim ortamı için özveriyle emek sarfetmektedir.
 
Bütün eğitim çalışanlarının, sendikalardan önceki ve sendika kanunu çıktıktan sonra ki durumlarını mukayese etmelerini ve "sendika ne işe yarıyor?" sorusunu tekrar düşünmelerini istiyoruz.
 
Onurlu hak arama mücadelesinde birlikte yürüyebilmek dileğiyle hepinize tekrar hoş geldiniz diyoruz."
 
Yenilen yemeğin ardından bayan üyelerimiz gönüllerince eğlendiler.


Editör: TE Bilişim