Sodes projesi kapsamında Kalkınma Bakanlığı tarafından finanse edilen, Niğde Valiliği koordinasyonunda Çiftlik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen "Sağlıklı Gelecek Sporla Gelecek"projemiz bünyesinde Çiftlik İlçemizde spor salonu açıldı. Salonumuzun açılışı Çiftlik Kaymakamı Sayın Çağlar PARTAL tarafndan gerçekleştirildi.

Çiftlik İlçe Mili Eğitim Müdürü Erdoğan ÇELİK Sodes Projemiz Kapsamında hedefimiz; Çiftlik´teki öğrencilerimizi öğrencilerimizi bir spor dalında eğitmek ve Çiftlik´li kadınlarımızın sağlıklı yaşam ile buluşmasını sağlamak, sosyal ortamlarına katkı sağlamaktır dedi.

Çiftlik İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü aynı zamanda proje koordinatörü İbrahim Halil ULAŞ proje kapsamında ğüreş,masa  tenisi, hentbol, futbol,teakwando, fitnes kurslarının açıldığını spor salonunun bunun bir parçası olarak hayata geçtiğini ve proje kapsamındaki bütün faliyetlerin ücretsiz olduğunu belirtti.

İlçemiz tüm kadınlarını ve öğrencilerimizi spor ile buluşmaya davet ediyoruz.İnanıyoruz ki sağlıklı gelecek sporla gelecek.

 

Editör: TE Bilişim