Ege Üniversitesinde yuvalanan Kürtçü   hainler tarafından hunharca öldürülen,  Şehit Ülkücü Fırat Yılmaz Çakıroğlu bütün yurtta olduğu gibi Niğde Üniversitesinde de bini aşkın öğrencinin katılımı ile  düzenlenen etkinlikte anıldı.

 

Haber: Enes Can Özmen



Niğde Üniversitesi Konser Alanında düzenlenen anma etkinliğine bazı Niğde Üniversitesi öğretim görevlileri,  Niğde Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Haydar Şentürk, ellerin pankart ve dövizler bulunan  yüzlerce üniversite öğrencisi katıldı
.

Anma etkinliğinde Ülkü Ocakları Niğde Üniversite sorumlusu  Nurettin Özdoğan, duygulu bir konuşma yaptı.  
 

Üniversite sorumlusu Nurettin Özdoğan: Bilindiği Üzere 20 Şubat 2015 tarihinde Ege Üniversitesinde bazı basın organlarına göre karşıt görüş olarak nitelendirilen ama özünde dağdaki itlerin kampüsteki  temsilcileri olan hainler tarafından şehit edilen kardeşimiz Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nu anmak için burada toplanmış bulunmaktayız.

 

KULAK VER YİĞİTİM NİĞDE’DEN GELEN ACIYA

Bugün görüyoruz ki Fırat Yılmaz Çakıroğlu ölmedi bugün görüyoruz ki Üniversiteler yine emin ellerde. Unutulmamalı ki Fırat artık Ağrı’dan başlayıp Basra’ya dökülen bir nehrin adı değil bayraklaşmış bir mücadelenin Akşehir’den doğup Ege'ye dökülen bir isimdir. Kulak ver yiğidim Niğde'den gelen acıya... Söyle reis canın çok yandı mı? Canın çok yandı mı reis. Kanın oluk oluk akarken geç gelen ambulans yüzünden yerde acıyla yatarken yaş geldi mi gözlerinden reis. Yanına geldi mi Dursun Önkuzu, Yusuf İmamoğlu, Ruhi Kılıçkıran selam eyledi mi ötelerden ötelerin ötesinden...” dedi.

MAHKEMENİN SONUÇLARI BİZLERE YOL ÇİZECEKTİR

Nurettin Özdoğan konuşmasının devamında;  Açıkça bilinmelidir ki şu saatlerde devam eden mahkemenin sonuçları bizlere yol çizecektir. Eğer ki vatan sevdalısı bir kardeşimizin katiline verilecek ceza, basit bir ceza olacaksa üniversitelerde devlete vatana millete ihanet edenlere karşı yapılacak her türlü müdahale meşrudur, yasaldır, vaciptir. Yol Başcılarımızın da yaptığı gibi üniversitelerde fakültelerde bu vatanın bu milletin bu devletin birliğine , bütünlüğüne zarar vermek isteyen tüm hainlere mücadelemiz, Son Nefes, Son Nefer, Son Damla Kana Kadardır' diyerek sözlerini tamamladı. 

ÇAKIROĞLU, NE İLK ŞEHİDİMİZ NEDE SON OLACAKTIR 

 Niğde Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Haydar Şentürk’te etkinlikte bir konuşma yaptı. 

Niğde Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Haydar Şentürk : Fırat Yılmaz Çakıroğlu bu ülke için geleceğin Milliyetçi Türkiye’sini kurmak için kendini feda etmiş bir ülküdaşımızdır. Fırat Yılmaz Çakıroğlu şahadet şerbetini içerken düşünceleri hep ülkemizin menfaatleri uğruna olmuştur. Bu ülke üzerinde oynanan oyunların mücadelesidir. Çakıroğlu ne ilk şehidimiz nede son ülkücü şehidimiz olacaktır. Biz onun şehitliğine şahidiz Allah’ta onun mekanını cennet etsin” dedi.

 

Editör: TE Bilişim