Ekinci “Okullarımız 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılına yetişecek”


İlimize bağlı Sazlıca Kasabası’nda yeni eğitim öğretim sistemine uygun olarak ihalesi tamamlanan 12 derslikli okulun temeli atıldı.

Sazlıca Kasabası’nda yeni eğitim öretim sistemine uygun olarak yapılacak olan 12 derslikli okulun temel atma törenine İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, Sazlıca Belediye Başkanı Süleyman Görgülü, Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve Milli Eğitimde görevli Mühendisler katıldı.

Temel atma töreninde bilgi konuşan Milli Eğitim Müdürü Ekinci, “Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından yeni eğitim öğretim sistemine göre okullarımız yapılandırılmaktadır. Bu yapılanmanın sonucunda ilimiz genelinde ilçelerimiz ve köylerimiz dahil olmak üzere bir çok okul inşaatı işinin ihalesini tamamladık. İhale süresini Ağustos ayı sonuna kadar planlamasını yapıp 2013-2013 eğitim öğretim yılına yetişecek şekilde yeni okullarımız yapılacak ve öğrencilerimizin hizmetine sunulacak. Yeni okulumuz şimdiden Sazlıca halkımıza ve öğrencilerimize hayırlı olsun.” dedi.

Sazlıca’ya okul yapılmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Süleyman Görgülü, “Kasabamıza yeni eğitim sistemine göre okul yapılması bizleri mutlu etmektedir. Bugün burada okulumuzun temeli atıldı. İnşallah okulumuz yeni eğitim-öğretim yılına yetişecek. Bu okulun yapılmasında emeği geçen herkese Sazlıca halkı adına teşekkür ediyorum.” dedi. 












Editör: TE Bilişim