Çocuklar Gülsün Diye Derneğinin yaptırmış olduğu 42’inci anaokulu açılışına Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Bor Belediye Başkanı Serkan Baran, Niğde İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar, Dernek Başkanı ve Kurucusu Gülben Ergen, hayırsever Elif Yücel, öğretmenler, öğrenciler, çok sayıda vatandaş ve basın mensupları katıldı.

Anaokulunun açılışında bir konuşma yapan Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, eğitim ve çocuklarımız için yapılan yatırım en kıymetli yatırımdır ifadelerini kullandı. Vali Şimşek açıklamasına şu şekilde devam etti: “Kaymakamımız, aramızda bulunan Çocuklar Gülsün Diye Derneğinin değerli Başkanı Gülben Ergen hanımefendi, üyeleri Elif Yücel hanımefendi, kıymetli Borlu hemşehrilerim, sevgili çocuklar, kıymetli anne babalar hepiniz hoş geldiniz. Bu gün mübarek ramazan günü, mübarek cuma günü ve 23 Nisanımızın arifesi. İnşallah yarın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı kutlayacağız ve bu bayramı bizlere armağan eden başta gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmetle anacağız.  Bu okulu ilimize kazandıran Gülben Ergen hanımefendiye ve hayırsever Elif hanıma teşekkürlerimi sunuyorum. İlimiz ve İlçemiz için hayırlı olsun. Şüphesiz eğitim ve çocuklarımız için yapılan yatırım en kıymetli yatırımdır. Bizler çocuklarımızı ne derece eğitebilirsek, onları bilgi ve donanım geleceğe hazırlarsak, en önemlisi de bayrağını, vatanını, dinini seven kutsal değerlerini bilen nesiller olarak yetiştirebilirsek, ülkemizin ve bizim geleceğimiz o denli güvende ve parlak olacaktır.”

ERGEN: YAŞASIN OKUL ÖNCESİ EĞİTİM

Çocuklar Gülsün Diye Derneğinin Kurucusu ve Başkanı olan Gülben Ergen, derneğin Türkiye genelinde yaptırdığı anaokullarının 42’incisinin açılışına katıldı.

Üniversitede Yeni Medya ve İletişim Bölümü Açıldı Üniversitede Yeni Medya ve İletişim Bölümü Açıldı

Dernek Başkanı Gülben Ergen açılışta bir konuşma gerçekleştirdi. Ergen, Ülkemize bir anaokulu daha armağan edebilmenin sevincini ve gururunu yaşıyoruz dedi. Çocuklar Gülsün Derneğinin Kurucusu ve Başkanı Gülben Ergen Açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “23 Nisan bizim evde hep bir gün öncesinden kutlanmaya başlıyor. 23 Nisan öyle büyük bir bayram ki Dünya çocuklarına armağan edilmiş bir bayram. Bizimde onurla gururla avaz avaz kutlamamız gereken bir bayram. Çocuklar Gülsün Diye Derneğinin 10 senedir kurucusu ve başkanı olarak bu günü hep çok önemsedim. 23 Nisan günü şehirler çok yoğun olduğu için bizi hep 22 Nisanda kabul ederler. 23 Nisan bir gün öncesinden kutlamaya başlar çünkü biz dernek olarak Ülkemize bir anaokulu daha armağan edebilmenin sevincini ve gururunu yaşıyor oluruz. Yaşasın okul öncesi eğitim ve okul öncesi eğitimi destekleyen herkes. Biz bir önceki anaokulunu yani 41'inci Çocuklar Gülsün Diye anaokulunu Siirt’te benim çok sevdiğim hocam Doğan Yücel adında olarak açtık. Benim Doğan ağabeye sözümde çok fazla anaokulu açmak ve çok fazla şehre gitmek. Bu gün çok ayrıcalıklı bir gün birincisi mübarek ramazan ayındayız ikincisi bugün cuma üç yarın 23 Nisan. Okulumuzu evet Milli Eğitim Bakanlığımıza bağışlıyoruz. Ama sizlere de emanet ediyoruz.”

Çocuklar Gülsün Diye Derneğinin üyesi ve hayırsever olan Elif Yücel açılıştaki konuşmasında: “Bu günü yaşadığım, bu anı, bu heyecanı yaşadığım için rabbime sonsuz şükürler olsun. Hayallerimi gerçekleştirmem de desteğini esirgemeyen Çocuklar Gülsün Diye Derneği kurucusu Gülben Ergen’e teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim