Doğuş Grubu’nun kurucusu merhum Ayhan Şahenk’in topluma karşılıksız hizmet vermek amacıyla hayata geçirdiği Ayhan Şahenk Vakfı, eğitim ve sağlık konularında, geleceğin yapı taşları olan çocuklara bu yılda destek vermeyi sürdürüyor.

Toplumun birçok kesimine farklı projeler geliştiren Ayhan Şahenk Vakfı, Cumhuriyet Bayramı kapsamında öğrencilerle bir araya gelerek Niğde ve beş ilçesinde 1.050 ilköğretim öğrencisine giyim yardımı yapacak.

Milli Eğitim Müdürlüğü ve Ayhan Şahenk Vakfı ile yapılan iş birliği kapsamında Niğde İl Merkezi’nden 450, Altunhisar, Çamardı, Bor, Çiftlik ve Ulukışla ilçelerinin her birinden 120 öğrenci olmak üzere ihtiyaç sahibi 1.050 öğrenciye giyim yardımı yapılması planlanıyor.

Vakıf bu kapsamda; öğrencilere içerisinde beden numaralarına göre hazırlanan iç ve dış giyim ile kişisel bakım ürünlerinden oluşan okul çantaları hediye edecek. Çantaların ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtımı, Vakıf temsilcileri tarafından aşağıdaki program doğrultusunda gerçekleştirilecek.

DAĞITIM PROGRAMI :

25 Ekim 2016

10.00 / Niğde Merkez Atatürk Ortaokulu

(Yenice Mah. Lise Sokak / Eski Kız Meslek Lisesi

13.00 /Bor Fahri Kirt Ortaokulu


26 Ekim 2016

10.00 /Çiftlik Mustafa Kemal Ortaokulu Toplantı Salonu

13.00 /Altunhisar 75.Yıl Çok Prog. And. Lis. Konf. Salonu

27 Ekim 2016

10.00 /Çamardı Yatılı Bölge İlköğretim Okulu (YİBO)

13.00 /Ulukışla Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Binası

Ayhan Şahenk Vakfı Hakkında:

Doğuş Grubu’nun kurucusu merhum Ayhan Şahenk tarafından, Grubun topluma yönelik yaptığı yardım ve hizmetleri kurumsallaştırmak, devamlılığını sağlamak amacıyla 1992 yılında hayata geçirildi. Çalışmalarını eğitim, kültür, sanat, çevre ve spor alanlarında sürdüren, bilimsel projelere destek veren ve sosyal yardımlarda bulunan Vakıf, çalışmalarında önceliği eğitim ve sağlık konularına, hedef kitle olarak da geleceğin yapı taşları çocuklara vermektedir.

Editör: TE Bilişim