Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu, Bor Yerleşkesinde yer alan Bor Sağlık Bilimleri Fakültesi, Bor Meslek Yüksekokulu ve Bor Halil Zöhre Ataman Meslek Yüksekokulu’na ziyarette bulundu.

Rektör tarafından gerçekleştirilen bu ziyaretler ile akademik ve idari personellerin soru, talep ve önerilerini dinlenerek Üniversite Yönetimi olarak gelen bildirimlere en kısa sürede cevap verebilmek hedefleniyor.

Bu kapsamdaki ziyarette Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu’ya, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yağmur Şener, İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlyas Gökhan, Bor Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serkan İbiş, Bor Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Hakan Demir ve Bor Halil Zöhre Ataman Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Durmuş Dağhan da eşlik ettiler.

Bor yerleşkesinde yürütülen akademik ve idari çalışmalar hakkında detaylı bilgiler verilen Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu, Bor’da bulunan yerleşkesinin fiziki durumu hakkında da bilgileri Bor Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serkan İbiş, Bor Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Hakan Demir ve Bor Halil Zöhre Ataman Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Durmuş Dağhan’dan aldı.

Ziyaret programının sonunda açıklamalarda bulunan Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu, Bor Yerleşkesinin fiziki şartlarını iyileştirmek ve gerekli peyzaj çalışmalarını yapmak bir an önce harekete geçeceklerini ifade ederek kendisine tebriklerini sunan ve destek veren tüm akademik ve idari personele de teşekkür etti.

Niğde Milli Eğitim Proje İş Birliği Protokolü İmzalandı Niğde Milli Eğitim Proje İş Birliği Protokolü İmzalandı

Etkinliklerin Ardından Rektörden Bor Belediye Başkanına Ziyaret

Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Yağmur Şener ve Bor Sağlık Bilimleri Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Serkan İbiş, Bor Belediye Başkanı Serkan Baran’a ziyarette bulundu.

Bor Belediyesi başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu, Üniversitemizin Bor ilçesinde bulunan yerleşkelerinde bulunan meslek yüksekokullarındaki fiziki durum hakkında detaylı bilgilendirmede bulunup buralarla ilgili Başkan Serkan Baran ile istişarede bulundu. Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu ayrıca sıcak karşılamaları dolayısıyla Bor Belediye Başkanı Serkan Baran’a teşekkür etti.

Bor Belediye Başkanı Serkan Baran ise açıklamalarında nazik ziyaretleri dolayısıyla Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu’ya teşekkür ederek Bor Belediyesi tarafından gerekli desteğin sağlanması adına çalışmalar yürüteceklerini ifade etti.

Editör: TE Bilişim