Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu, Ayhan Şahenk Tarımsal Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezimizi ziyaret ederek Doç. Dr. Halil Toktay’dan burayla ilgili detaylı bilgiler aldı. Ziyarette Rektöre, İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlyas Gökhan da eşlik etti.

Ayhan Şahenk Tarımsal Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezinde, büyükbaş, küçükbaş ve kanatlı birimlerinde incelemelerde bulunan Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu, gerçekleştirdiği üretim ile Üniversiteye değer katan Ayhan Şahenk Tarımsal Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin yeni dönemde de bu çalışmalarını artırarak sürdürme çabasında olacaklarını ifade ederek Üniversitenin Ayhan Şahenk Tarımsal Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezinin sağladığı üretimin çevre illere de örnek olabilecek kapasitede olduğuna vurgu yaptı.

NÖHÜ'de Güneş Pillerinin Verimliliği Yüzde 40 Artırıldı NÖHÜ'de Güneş Pillerinin Verimliliği Yüzde 40 Artırıldı

Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu açıklamalarının sonunda, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Yönetimi olarak çiftçilerin, bilimsel tarım çalışmaları ile daha verimli topraklarda üretim yapmalarına imkan ve ekonomiye katkı sağlayacak araştırma ve geliştirme faaliyetlerini Ayhan Şahenk Tarımsal Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezinde sürdüreceklerini de aktardı.

Editör: TE Bilişim