Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi  Rektörü Prof. Dr. Muhsin Kar, kütüphanesinde bulunan bazı kitapları Mardin ili Kızıltepe ilçesi Cumhuriyet Ortaokulu’na hediye etti.

Kızıltepe Cumhuriyet Ortaokulu öğrencileri sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşım ile Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar’dan kitap desteği talep etti. Rektör Kar’ın öğrencilerin bu taleplerine kayıtsız kalmadığı süreçte, üniversitemiz İlim ve Fikir Kulübü de başlatılan kampanyayı üstlenerek destek gösterdi.
İlim ve Fikir Kulübü öğrencileri, Danışmanları Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Furkan Şener öncülüğünde, Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar’ı makamında ziyaret etti. Öğrenciler, kütüphanesinde bulunan bazı kitapları Rektör Kar’dan teslim alarak, Cumhuriyet Ortaokulu öğrencilerine göndermek üzere, kampanya genelinde toplanan 600’e yakın kitap ile birlikte paketleyerek gönderime hazırladı.

Öğrencilerden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar, böylesine güzel bir etkinliğe vesile olmaktan mutlu olduğunu belirterek desteklerinin devam edeceğini açıkladı.
 
Editör: TE Bilişim