Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhsin Kar 2021-2022 Akademik Yılı Açılışı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Rektör Kar mesajında şu ifadelere yer verdi: Sevgili Öğrenciler, Üniversitemizin Kıymetli Akademik ve İdari Personeli, 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılında sizlerle yeniden birlikte olmanın, tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi sebebiyle sessizliğe bürünen kampüsümüzün siz kıymetli öğrencilerimizin neşesiyle tekrar canlanacak olmasının heyecanı içerisindeyiz. Üniversitemizin güvenli, sosyal gelişimi destekleyen, sağlıklı kampüs yaşamında yeniden buluşacak olmanın mutluluğu ile ailemize yeni katılan öğrencilerimizi bir kez daha tebrik ediyor ve birlikte yol alacağımız eğitim-öğretim hayatında başarılar diliyorum” dedi.

TÜBİTAK Liseler Proje Yarışmasında Niğde Üç Madalya ile Döndü TÜBİTAK Liseler Proje Yarışmasında Niğde Üç Madalya ile Döndü

2021-2022 Eğitim-Öğretim döneminde Üniversitenin 30. Akademik yılına başlamanın gururunu da yaşıyoruz diyen Rektör Prof. Dr. Kar; “ 30 yıl önce bölgesel kalkınma odaklı, öncelikli alanlarda ihtisaslaşmış, topluma hizmette öncü ve yenilikçi bir üniversite olma hedefiyle yola çıkan Üniversitemiz, 30. yılında da aynı heyecanla; araştıran, sorgulayan, katılımcı, evrensel düşünebilen, etik ve kültürel değerlere sahip bireyler yetiştirme; bilim, teknoloji ve sanatın gelişmesini sağlayarak, çevreye saygı bilinci ile ülke ve bölgenin kalkınmasına katkıda bulunma yolunda azim ve kararlılıkla ilerleyecektir. Üniversitemizin bugünlere gelmesinde büyük emeği olan tüm akademik ve idari personelimize teşekkürlerimi sunuyor, birlikte yeni başarılara imza atmak dileğiyle 2021-2022 akademik yılının Üniversitemize, şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim