Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhsin Kar, pandemi kurallarına uygun olarak eğitim öğretim faaliyetlerine başlayan Tıp Fakültesi öğrencilerine ziyarette bulundu. Ziyarette Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar’a, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Üner Kayabaş da eşlik etti.

TÜBİTAK Liseler Proje Yarışmasında Niğde Üç Madalya ile Döndü TÜBİTAK Liseler Proje Yarışmasında Niğde Üç Madalya ile Döndü

Tıp Fakültesi öğrencilerini, temizlik, mesafe ve maske kurallarına uygun olarak eğitim aldıkları sınıfta ziyaret eden Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar öğrencilerimizin sağlığının kendileri için en önemli konu olduğuna da vurgu yaparak, öğrencilerimizin pandemi döneminde de olsa, sağlık eğitimindeki hassasiyet sebebiyle akademik çalışmalarını fiziki ortamda sürdürmelerinin çok değerli olduğunu belirtti.

Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar, sağlık eğitiminin önemine de değinerek, Tıp Fakültemizin Niğde’ye ve bölgeye önemli bir katma değer sağladığını ifade etti ve fakültemizin akademik ve fiziki anlamda gelişimini düzeyli bir şekilde sürdürdüğünün de altını çizdi.

Pandeminin sönümlenmesi ile birlikte tüm akademik birimlerde yüz yüze eğitime başlama arzusunda olduklarını da aktaran Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar açıklamalarının sonunda, tüm öğrencilerimize yeni eğitim öğretim döneminde başarılar diledi.

Ziyaret programı Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Üner Kayabaş, Tıp Fakültesi öğretim üyeleri ve öğrencilerin, günün anısına çekildikleri hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

Editör: TE Bilişim