Niğde Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Görür, göreve geldiği tarihten itibaren izlediği katılımcı yönetim anlayışı çerçevesinde düzenlediği kahvaltılı sohbet toplantılarının ikincisini gerçekleştiriyor.

            Bu yıl düzenlenen kahvaltılı sohbet toplantılarının sekizincisini gerçekleştiren Prof. Dr. Adnan Görür, personelin fikir ve görüşlerini dinleyip sorunlarına çözüm arıyor. Personel arasında sosyal ilişkilerin güçlenmesini de amaçlayan kahvaltılarda üniversitenin geleceğine yön verebilecek nitelikte fikir alışverişinde bulunuluyor.

            Rektör Prof Dr. Adnan Görür konuyla ilgili olarak “Niğde Üniversitesi genç yaşının ve sahip olduğu dinamiklerin gereği olarak her geçen gün çok daha büyük ve önemli gelişmeler ortaya koymak, ilerlemek durumundadır. Gerek akademik ve idari personel, gerekse öğrenciler olarak mensubiyet şuuru ile hareket edip üniversitemizi bulunduğu konumdan daha ileri taşıma sorumluluğu bizlerin üzerindedir.  Özellikle, kalitenin yükseltilmesinde önemli rolü olan çalışma arkadaşlarımızın, üniversitemize bağlılıklarını artırmak ve onların süreç geliştirme ve sorun çözme alanındaki katkılarını almak için katılımcı yönetim anlayışını yaşama geçirmek bir zorunluluktur. Bu amaca ulaşabilmek için insan kaynaklarının motivasyonu, grup çalışması, yetki devri, karşılıklı güven, açık ve çok yönlü iletişim anlayışımızın ağırlık noktasıdır. Bu doğrultuda katılımcı yönetim anlayışına büyük önem veriyoruz. Düzenlediğimiz forum, kahvaltılı sohbet toplantıları ve okul ziyaretlerimiz ile paylaşımlarımızı artırıp, Niğde Üniversitesini daha ileriye taşıma gayreti içerisinde olacağız.”dedi.

İnsana verilen değer arttıkça işgücü veriminin, yapılan işin kalitesinin ve personelin kurum için gösterdiği özverinin de artacağını belirten Rektör Prof. Dr. Görür, Niğde Üniversitesi’nin çalışanların önemsendiği, görüşlerine değer verildiği, beklentilerinin karşılandığı bir yönetim anlayışı ile idare edildiğini söyledi.

Editör: TE Bilişim