Niğde Polis Meslek Eğitim Merkezinde ( POMEM)sınava girecek yaklaşık 10 bin öğrenci için Niğde Belediyesi personeli tarafından çay ve sıcak çorba ikramı yapılıyor. 

Niğde Belediyesi sosyal belediyecilik kapsamında soğuk kış günlerinde vatandaşların içini ısıtmaya devam ediyor. 24 gün boyunca sürecek sınavlarda belediye personeli öğrenci ve velilere hizmet için sınav alanında bekliyor.

İnsan odaklı sosyal projelere önem veren Niğde Belediyesi devam eden çalışmalar kapsamında 19. dönem özel harekat sınavları için Niğde’ye gelen binlerce öğrenci ve veliye sıcak çorba ve çay ikramında bulunuyor. Sosyal belediyeciliğin gerekliliği olan hizmetleri vatandaşlara ulaştırmaya devam eden Niğde Belediyesi bu konuda vatandaşın da büyük takdirini topluyor.

Sunulan hizmetten son derece memnun olduklarını belirten öğrenci ve veliler de bu hizmetten dolayı Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’a ve belediye personeline teşekkürlerini iletiyor.

Bu arada 19 Aralık- 15 Ocak tarihleri arasında yapılacak olan POMEM Özel harekat sınavlarına girecek öğrenciler için Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü personeli sınav alanında ikramlar için hazır bulunacak.

 
Editör: TE Bilişim