Bor İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ve Trafik Denetleme Büro Amirliği tarafından Dr. Servet Çetin İlköğretim öğrencilerine video, slayt ve trafik ekip aracı eşliğinde trafik semineri verildi. 


Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ve Trafik denetleme Büro Amirliği tarafından Dr. Servet Çetin İlköğretim öğrencilerine asayiş, trafik ve araçlarda güvenlik eğitimi verildi.

Eğitimde öğrencilere Trafik denetleme Büro Amirliği memurları tarafından yayaların trafikte uyması gereken kurallar, yaya ve okul geçitlerinin nasıl kullanılacağı, trafik ışıklarına uyulması ve araçlarda emniyet kemerini bağlamaları konusunda video ve slaytlı bilgi verildi.

Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından ise öğrencilere tanımadıkları kişilere kapılarını açmamaları, yabancı kişilerle karşılaştıklarında çığlık atmaları gerektiğini anlattı.

Eğitim sonunda öğrencilere eğlenceli bir şekilde trafik ekip aracı tanıtıldı.

Trafik kurallarının küçük yaştan itibaren verilmesi gerektiğinin altını çizen Dr. Servet Çetin İlköğretim İdarecileri, bu amaçla trafik eğitimi düzenlediklerini söyledi. Eğitimde, İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Amirliği ve Trafik Denetleme Büro Amirliğinin katkılarını gördüklerini açıklayan okul yönetimi, “Çocuklar, hem öğrendiler hem de zevkli bir gün yaşadılar. İdareciler, katkılarından ve verdikleri eğitimden dolayı Bor İlçe Emniyet Müdürlüğümüze teşekkür ettiler.




Editör: TE Bilişim