Niğde Emniyet Müdürlüğü ÇOGEP Projesi kapsamında Polis Amcalar Niğde merkez Kemal Aydoğan İlkokulunda etkinlik yaptılar.

 

Güvenli hayat ve güvenli gelecek için ‘Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı’ (ÇOGEP) kapsamında Niğde Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğümüz tarafından ‘GENÇLERLE EL ELE GÜZEL GÜNLERE”  isimli proje hazırlandı.   Program kapsamında   Niğde Merkezdeki 21 anaokulu ve anasınıfı ziyaret edildi.   En son olarak Kemal Aydoğan İlkokulu anasınıfları ziyaret edilmiştir.

 

Ziyaret sırasında öğrencilere birer adet  boyama kitabı, birer adet 12’li boyama kalemi, birer adet gofret, birer adet meyveli kek, birer adet meyve suyu nektarı dağıtıldı.

 

Anasınıf öğrencileri ise bir sürpriz yaparak polis amcalarına “ polisleri sevelim, onlara güvenelim” isimli etkinlik sundular.

 

Okul Müdürü Mehmet Alkan,  Bu tür faaliyetlerin öğrencilerdeki ön yargıları kırdığını, öğrencilere meslek seçmeleri konusunda yardımcı olduğunu ve sosyo-ekonomik durumu zayıf olan çocukların şehir hayatına uyum sağlamalarına katkısının olduğunu belirterek İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt  ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü Personeline teşekkür etti.


Editör: TE Bilişim