Bor Milli Eğitim Müdürü Celalettin Özüdoğru, Bor ilçesinde faaliyet gösteren gazete ve internet haber sitelerinin yöneticileri ile bir araya geldi.

Haber: Selim GÖKEL
Fotoğraf: Muharrem TEMEL
 

Bor Özel Anlam Anadolu Sağlık Meslek Lisesinde yapılan basın ile sohbet toplantısına  İlçe Milli Eğitim Müdürü Celalettin Özüdoğru, Milli Eğitim Şube Müdürleri Nusret Muçen, Uğur Pekdemir, Murat Yurter ile birlikte Bor Özel Anlam Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Muharrem Çiftçibaşı katıldı.

 

Bor İlçesinde faaliyet gösteren gazete ve haber sitelerinin yöneticilerinin katıldığı sohbet toplantısında Bor İlçe Milli Eğitim Müdürü Celalettin Özüdoğru göreve geldiğinden buyana yaptığı faaliyetleri paylaştı. 

 

Bor İlçesinde eğitim ve öğretimin tartışıldığı sohbet toplantısında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Basın mensuplarının eğitim konusundaki sorularını cevaplayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Celalettin  Özüdoğru, Bor İlçesinde genel olarak eğitim öğretim çıtasının yüksek olduğunu, bu seviyeyi daha yükseklere çekebilmek için çalıştıklarını,    Bor ilçesinde her kesimin fikrini aldıklarını, sorunları ve çözüm önerilerini dinlediklerini Bor basınının da bu konuda görüşlerini önemsediklerini, aralıklarla buna benzer sohbet toplantılarına devam edeceklerini  belirtti.

 

Bor ilçesinin en güzel okullarından  Özel Anlam  Anadolu Sağlık Meslek Lisesini de gezen basın mensupları okul müdürü Muharrem Çiftçi’den okul hakkında bilgiler aldılar. Hayli renkli geçen  sohbet toplantısı sonunda hatıra fotoğrafı çekinildi.

 

 








Editör: TE Bilişim