MÜSİAD Niğde Başkanımız Mücahit UMUCU, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Ali Rıza DEMİRAY,Bayram ÇANKAYA ve Faruk ÖZKAYNAR, Özel Sem Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti.

Özel Sem  Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi yetkilisi Erdi ÇİFÇİBAŞI bey'in ev sahipliği yaptığı ziyarette  MÜSİAD Niğde yönetimi eğitim kurumu gezdikten sonra kurum hakkında bilgi aldılar.Ziyaret sonrası  MÜSİAD Niğde Başkanımız Mücahit UMUCU yaptığı konuşmada şunları söyledi;
                ''Yaratılmışların en değerlisi, en şereflisi insandır. Bu değerin farkında olarak yürütmekte olduğunuz başarılı eğitim faaliyetlerinizi yakından takip ediyor ve destekliyoruz.
 Allah’ın bize emanet ettiği bu güzel yavrularımızın eğitiminde, topluma kazandırılmasında öncü bir rol üstlendiğiniz için teşekkür ederim. Gerek fiziki altyapısı ve gerekse de eğitim kalitesi itibariyle kurumunuz, bugün olduğu gibi gelecekte de Niğdemiz’e çok kaliteli bir hizmetler edecektir.
“Allah Cemildir, cemal sahiplerini sever.” düsturu ile helal ve hayırlı kazanç yolunda ilerleyişinizi, Müsiad Niğde çatısı altında devam ettirme arzu ve müracaatınız için de bu vesileyle hayırlı işler dilerim.'' dedi.
 
Editör: TE Bilişim