2018-2019 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte Acar Seyahat sahibi Asım Acar, tam donanımlı araçlar ve şoförlerle yeni eğitim-öğretim yılına hazır olduklarını söyledi.

Acar, ‘Amacımız en önemli varlıklarımız olan çocuklarımızı güvenilir şekilde taşımak ve memleketimize en kaliteli hizmeti verme gayreti içerisindeyiz. ’dedi.

Yeni eğitim öğretim yılının tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimize hayırlı olsun dileğinde bulunan Acar seyahat sahibi Asım Acar; “ Niğde’de 18 yıldır öğrenci taşımacılığı yapmaktayız. Bu kapsamda anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri taşımacılığını 130 aracımızla yapmaktayız. 130 aracın 60 adeti özel okullara hizmet vermekte, 40 tanesi lise ve 22 adeti de anasınıfı öğrencilerimize hizmet vermekteyiz. Hiçbir aracımızı yardımcı personel olmadan hizmete göndermemekteyiz.” dedi

Tam donanımlı servislerle hizmetteyiz
Servis araçlarını 0 ile 5 yaş arasında tutuklarını belirten Acar; “Okul servis şoförlerimiz Milli Eğitim Bakanlığının çıkartmış olduğu yeni yönetmeliğe uygun şekilde eğitim ver öğretim yılında hizmet verecek. Her yıl yaptığımız gibi bu yıl da araçlarımızın yaşına dikkat ediyoruz. Tüm araçlarımızı Emniyet ve Belediye denetlemeden okullar açılmadan tüm araçlarımızı denetledik ve camlarında film olan emniyet kemerleri olmayan ve eksik olan araçlarımızın tüm eksiklerini giderip 2018-2019 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte eksikliklerimizi giderip araçlarımızı hizmete sunduk. Aynı zamanda bizim için en önemli olan güvenli hizmet etmek için almış olduğumuz servis şoförlerinin geçmişte alkol veya yüz kızartıcı suçları varsa biz o şoförle çalışmıyoruz ve çalıştırmıyoruz. Ayrıca şoförlerimizin kılık kıyafetleri olsun, davranışları olsun bunlara dikkat ediyoruz. Ayrıca şoför arkadaşlarımızın davranış ve kılık kıyafetleri için destek ve eğitim alıyoruz. Özellikle şoförlerimize psikoteknik testleri uyguluyoruz. ” şeklinde konuştu.

Yurtiçi ve Yurtdışı turları
Acar, ‘İnsanlarımız gezmeyi sevdiği için Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu, yurtiçi ve yurtdışı turları ile Niğde halkının hizmetindeyiz. Grup halinde düzenlediğimiz turlarda profesyonel şoför ve rehberler eşliğinde vatandaşlarımızı Türkiye’mizin en güzel yerlerini gezdiriyoruz.’
 
 
 
Editör: TE Bilişim