Altunhisar İlçesinde özellikle eğitim camiasında güzel şeyler oluyor. Yıl içinde çok farklı etkinliklere imza atan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bu yıl 24 Kasım Öğretmenler gününü yine çok farklı bir etkinlikle kutladı.

KAHVALTILI ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI

Altunhisar  MEM - Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen gün protokol ve bütün öğretmenlerin katılımıyla belediye düğün salonunda sabah saat 09:00 da zengin bir kahvaltı ikramıyla başladı. Programa İlçe  Kaymakamı Mehmet Erdem, Belediye Başkanı Erdal Sarı, Garnizon komutanı Musa Akasu daire amirleri, okul idarecileri ve yaklaşık  250 öğretmen katıldı.

Kahvaltı programının ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sayar günün anlam ve önemini içeren bir konuşma yaptı. Altunhisar ilçesinde  bu yıl tek emekli olan öğretmeni Yaşar Tamer  anılarını ve duygularını paylaştı. Emekli Öğretmen Yaşar Tamer’e  Kaymakam Mehmet Erdem tarafından hizmet şeref belgesi ve plaket verildi.

HAZIRLADIKLARI KLİBİ BİNLERCE KİŞİ İZLEDİ.

Sitemizde binlerce kez izlenen  ve ulusal medyada  yer alıp büyük ilgi gören,  Altunhisar da görev yapan öğretmenlerin hazırladığı  ‘Benim adım Öğretmen’’ parçası beğeni ile izlendi.  Yine son bir yılda eğitim ve sosyal etkinliklerden  çekilmiş fotoğraflardan  oluşan her öğretmenin kendini aradığı foto slayt izlendi ve görüntüler bazen güldürdü, bazen de hüzünlendirdi.

HER ÖĞRETMENE KİŞİYE ÖZEL KRİSTAL PLAKET

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sayar tarafından bütün öğretmenlere kişiye özel yapılan kristal plaketler hediye paketleri öğretmenlere tek tek verildi. Müzik öğretmenlerinin verdiği konser ve çaldıkları oyun havasıyla gönüllerine göre eğlenen öğretmenler yaklaşık üç saatlik programın sonunda mutlu bir şekilde salondan ayrıldı.

Haber: Selim GÖKEL
Video ve Foto; Ferhat Ağaoğlu - Hüseyin Özdere


ÖĞRETMEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ VIDEO

Posted by Hüseyin Özdere on 24 Kasım 2015 Salı

HER GÜNÜMÜZ BÖYLE OLSUN

Posted by Hüseyin Özdere on 24 Kasım 2015 Salı

HEP BİRLİKTE HALAY ÇEKTİK

Posted by Hüseyin Özdere on 
book.com/huseyin.ozdere/videos/1080001842040173/">24 Kasım 2015 Salı
Editör: TE Bilişim