Asım ve Zeynep Ecemiş İlköğretim Okulu'nda örnek ve başarılı öğrenciler ödüllendiriliyor.
 
Öğrenciler arasında rekabeti sağlamak, başarıyı ödüllendirmek için Asım ve Zeynep Ecemiş İlköğretim Okulu ilginç bir ödül sistemi uyguluyor.
 
Okulda yapılan bilgi yarışması, şiir, kompozisyon gibi sosyal faaliyetlerde başarı gösteren öğrencileri istedikleri lokantada istedikleri yemekle ödüllendiriyor.
 
Her ay belirlenen başarılı ve örnek öğrencileri yemeğe götürdüklerini belirten Okul Müdürü Mehmet Ali Durak, öğrencilere olumlu davranışları aşılamak ve başarılarını arttırmak için böyle bir proje başlattıklarını belirterek, “Öğrencilerimizi başarılı olmaya teşvik etmek istiyoruz. Klasik hediyeler dışında neler yapabiliriz diye düşündük ve okulumuzdaki başarılı öğrencilerimizi yemeğe götürmeye karar verdik. Bu yemeğe öğrencilerimizin öğretmenlerini de davet ediyoruz” şeklinde konuştu.
 
Konyalı Hanedan Restaurant’ta düzenlenen yemeğe Okul Müdürü Mehmet Ali Durak’ın yanı sıra, Okul Müdür Yardımcısı Yaşar Başoğul, okulun öğretmenlerinden İmdat Karpuzcu, Derya Bayraktar, Fatih Ocak ve Nuri Kemal Özbek de katılarak, öğrencilerin mutluluklarına eşlik etti.
 
 
Editör: TE Bilişim