Türkiye ve Niğde genelinde 2013 SBS sınavında dereceye giren öğrenciler Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’ı ziyaret etti.

 

 

Niğde Serhat Dershanesi Müdürü Kamil Herdem ve Sungurbey Ortaokulu Müdürü Eyüp Gedik, beraberinde öğrencileri Cennet Sena Güney, Edibe Sena Elmas, Nurefşan Okyay,  Okan Arslan, Mahmut Hakan Özel, Sümeyye Güntülü Öztürk Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ile sohbet ettiler.

 

Gerçekleşmiş olan 2013 SBS sınavında Serhat Dershaneleri öğrencilerinden Cennet Sena Güney il birincisi, Edibe Sena Elmas il ikincisi, Nurefşan Okyay il üçüncüsü, Okan Arslan il dördüncüsü Mahmut Hakan Özel il altıncısı, olurken Sümeyye Güntülü Öztürk  il yedincisi oldu.

 

SBS sınavında dereceye giren öğrencileri tebrik eden Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; “Niğde’mizin Türkiye derecesinde üst seviyeye çıkmasında katkınız var, sizlere bundan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

“Eğitim ve öğretim çok önemli” diyen Başkan Akdoğan; “Türkiye’nin önemli okullarında okuyacaksınız. Önemli noktalarda devletimize, milletimize hizmet edeceksiniz” diye konuştu.

 

Belediye Başkanı Akdoğan; “İnşallah hakkınızda, hakkımızda hayırlısı olur. Bugüne kadar olan sorumluluklarınızdan biraz daha fazla sorumluluğunuz var. Sizlere ve ailelerinize teşekkür ediyorum” dedi.

 

Çocuklarımızın başarılı olmasında en temel unsurun aile olduğuna dikkati çeken Başkan Faruk Akdoğan; “Diğer unsurlar da okul ve dershanedir. Yani çocuğun çevre düzenidir” şeklinde konuştu.

 

“Günümüzde başarılı olmak o kadar kolay değil” diyen Başkan Akdoğan; “Çocuklarımız bir yarış içerisindeler. Gece gündüz, sabah akşam hep ders çalışıyorlar” dedi.

 

Eğitimde ciddi bir rekabet yaşandığını söyleyen Belediye Başkanı Akdoğan; “Bu rekabetin içerisinde sizler de Niğde 1.si, 2.si, 3.sü, 4.sü olarak, Türkiye’de Niğde’nin isminin duyulmasına vesile olduğunuzdan dolayı teşekkür ediyor ve tebrik ediyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

 

Editör: TE Bilişim