Niğde Özel Akkol Ortaokulu öğrencilerini 90’lı yıllara damgasını vuran Düş Sokağı Sakinleri müzik grubunun solisti Murat Yılmazyıldırım ile söyleşide buluşturdu.

Çok sayıda öğrencinin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte  Murat Yılmazyıldırım, öğrencilerin sorularını cevaplandırdı. Düş Sokağı Sakinleri müzik grubunun solisti olarak bilinen sanatçıya gerçek ismi soruldu. Öğrencilerin sorularına içtenlikle cevap veren Yılmazyıldırım, söyleşi sonunda okul yönetimine teşekkür ederek veda etti.

Niğde Özel Akkol Ortaokul Okul Müdürü Burcu Atlı, Niğde’nin en büyük eğitim kurumu olduklarını belirterek: “Anasınıfı, ilkokulu, ortaokulu, lisesi ve dil kurumu olacak şekilde Niğde’nin en büyük eğitim kurumuyuz. Niğde’nin imkanları el verdiği müddetçe yenilikleri okulumuza getirme taraftarıyız. Sadece derslerle değil sanat ve sanatçılarla bir araya gelme amacıyla uğraş veriyoruz. Düş Sokağı Sakinleri müzik grubunun solisti Murat Yılmazyıldırım’ı da bu amaçlar ışığında okulumuza davet ettik. Öğrencilerimizi sanata teşvik amacıyla yaptığımız bu etkinlik söyleşi tarzında gerçekleşti. Öğrencilerimiz bugün çok heyecanlıydılar. Bu gibi sanat ve sanatçıya yönelik etkinliklerimiz devam edecek. Okulumuzda öğrencilerimiz müzik dersiyle beraber piyano, resim eğitimi alıyorlar. Öğrencilerimiz adına Niğde’de ilkleri yaşatmaya devam edeceğiz.”



 
Editör: TE Bilişim