ODTÜ Koleji’nde, Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve okul idarecilerinin katılımıyla “Etkili İletişim ve Liderlik” konulu seminer düzenlendi. Niğde il ve ilçelerinde görev alan 180 okul yöneticisinin katıldığı seminerde sunumu Niğde Üniversitesi’nden Yard. Doç. Dr. İbrahim Yalçın yaptı.


Açılış konuşmasını yapan Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, eğitim çalışmasını tertiplenmesinde emeği geçenlere ve konuşmacı İbrahim Yalçın’a teşekkürlerini iletti. Okul Müdürü Aydın Akbaş seminerle ilgili şu bilgileri verdi:

“Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın İbrahim Karacan’ın teklifiyle okul idarecilerine yönelik bir seminer düzenledik. 26 Ocak 2011 Perşembe günü 10:00 – 15:00 saatleri arasında Okul salonumuzda yemekli ve iki oturum olarak gerçekleşen toplantıda, Niğde Üniversitesi’nden değerli hocamız İbrahim Yalçın okul yöneticilerine iletişim ve liderlik konusunda önemli mesajlar iletti. Kendisine değerli katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca bu toplantıda göreve bu hafta başlayan Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Celalettin Ekinci’nin okulumuzu ziyaret etmesi ve seminere katılması bizleri mutlu etmiş ve onurlandırmıştır.”


Editör: TE Bilişim