ODTÜ Koleji, eğitim öğretim döneminin son gününe kadar yoğun programlarını sürdürüyor. İl Kültür Merkezi salonunda 13 Haziran 2011 Pazartesi akşamı düzenlenen Anasınıfı yılsonu gösterisinin ardından, 15 Haziran 2011 Çarşamba akşamı yine İl Kültür Merkezi salonunda öğrencilerin hazırladığı müzik dinletisine sanatseverler büyük ilgi gösterdi. 16 Haziran 2011 Perşembe akşamı okul bahçesinde gerçekleşen uçurtma şenliğinde öğrenci, veli ve misafirler birlikte eğlenceli vakit geçirdiler.

Okul olarak, eğitim öğretime başladığımız ilk günkü heyecan ve sorumlulukla karne gününe kadar çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Pazartesi akşamı Anasınıfı öğrencilerimiz, yılsonu gösterilerinin ardından mezuniyet belgelerini alarak okul öncesi dönemi başarıyla tamamladırlar. Uzun ve yorucu bir hazırlık sürecinde gerçekleştirdikleri etkinlik büyük beğeni topladı. Çarşamba akşamı öğrencilerimizin hazırladığı müzik dinletisi etkinliğini İl Kültür Merkezi salonunda gerçekleştirdik. Piyano, keman ve gitarla öğrencilerimiz tarafından sergilenen eserler sanatseverler ve veliler tarafından büyük beğeni topladı. Sistemli bir çalışmanın ürünü olan etkinliğimizin gerçekleşmesinde emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimizi kutluyorum.

Okulumuzun kuruluşundan itibaren her yıl gerçekleştirdiğimiz uçurtma şenliğimizin 13.sünü Perşembe günü gerçekleştirdik. Uçurtma şenliğimize rekor katılımın gerçekleşmesi bizleri çok mutlu etmiştir. Öğrenci, veli ve birçok misafirle güzel bir Niğde akşamını okul bahçesinde geçirdik. Uçurtma uçurma, bahçeye kurulan oyun parkında oyunlar, veli, öğrenci, öğretmen katılımıyla gerçekleşen yarışmalar gibi birçok etkinlikle bir yılın yorgunluğu atılmış oldu. Katılan tüm misafirlere ve emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum.

Editör: TE Bilişim