Türkiye’den 81 ilin katıldığı Taekwando Şampiyonası’nda Niğde takımı başarıya imza attı.

 

81 İlin katılımı ile gerçekleştirilen Taekwando Şampiyonasında madalya kazanan öğrencilerimiz ve antrenörleri Turgay Ateşmen ve  Melek Eren, Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci’yi makamında ziyaret ettiler.

 

Sporcuları makamında kabul eden Ekinci, “Öğrencilerimizin bu şekilde başarılar elde etmesi gerçekten bizleri sevindirmektedir. Bu ciddi manada ortaya konmuş bir emeğin göstergesidir. Bize şair yazar, lazım, mühendis lazım, hâkim lazım ama bize sporcu da lazım. Biz sporu ve sporcuyu her zaman destekliyoruz. Bu turnuvalarda başarı göstererek madalya kazanan kazanmayan tüm sporcularımıza ve özellikle de onları yetiştiren antrenörlerine teşekkür ediyorum.” diyerek konuştu.

 

Antrenörler ve öğrenciler ile spor üzerine sohbet eden Ekinci, başarıyı nasıl elde ettikleri ile ilgili bilgiler aldı. Konu ile ilgili sporcuların antrenörleri ise, Türkiye’den 81 ilin katılımı ile gerçekleştirilen Okullar arası Taekwando Türkiye Şampiyonasına toplam 962 soprcunun katıldığını ve Niğde kafilesi olarak 12 kişilik bir ekip ile katıldıklarını bildirdi. Şampiyona sonrası 4 madalya aldıklarını ve hedeflerinin Dünya Şampiyonası olduklarını belirtti.







 

 


Editör: TE Bilişim