Niğde Üniversitesi Rektörlüğü İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümüne 1 adet Doçent, Fen Edebiyat Fakültesi Coğrafya bölümüne 1 adet Yardımcı Doçent alınacak.

 

Başvurular 15 gün içerisinde yapılacak. Doçentlik kadrosu daimi statüde olup, başvuracak adayların 2547 sayılı Kanun’un 25. maddesinde  belirtilen şartlara ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama Kriterlerine  haiz olması, Üniversitenin Personel Daire Başkanlığının web sitesi matbu formlar modülünde bulunan öğretim üyesi başvuru dilekçesine, özgeçmiş, nüfus cüzdan sureti, 2 adet fotoğraf, Doçentlik başarı belgesi, yayın listesi ile birlikte bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 nüsha dosyayı ekleyerek Niğde Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığına şahsen başvuruda bulunacaklar. Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecek.

 

Yardımcı Doçentlik kadrosuna başvuracak adayların 2547 Sayılı Kanun’un 23. maddesinde belirtilen şartlara ve Üniversitenin Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama Kriterlerine  haiz olması, Üniversitenin Personel Daire Başkanlığının web sitesi matbu formlar modülünde bulunan öğretim üyesi başvuru dilekçesine, özgeçmiş, nüfus cüzdan sureti, 2 adet fotoğraf, doktora belgesi, Yabancı Dil Belgesi (Aşağıda açıklamalar kısmında koşul belirtilmeyen kadrolar için KPDS ve ÜDS’den 55 puan ve üstü, TOEFL ve IELTS sınavlarında KPDS ve ÜDS’nın 55 puanına eşit ve üstünde bir puan kabul edilir.) ile birlikte bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 nüsha dosyayı başvuru dosyasına ekleyerek Niğde Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığına şahsen başvuruda bulunacaklar. Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecek.  

 

    

Editör: TE Bilişim