Niğde Üniversitesi  Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü 3. Sınıf öğrencileri, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Eğitim Fakültesi tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen “Uluslararası Bilim Şenliği”nde Yrd. Doç. Dr. Seher Mandacı Şahin rehberliğinde hazırladıkları özgün projeleri sergilediler.
 
Fen Bilgisi Eğitimi Anabilim Dalı ve Sınıf Öğretmenliği Anabilim Dalı Öğrencilerinin bir eğitim dönemi boyunca hazırladıkları özgün projelerin kurulan bilim şenliği stantlarında 2 gün boyunca sergilenmesini ve tanıtılmasını amaçlayan etkinlik bu yıl 9-10 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirildi.
 
Azerbaycan, İran, Makedonya, Romanya, Bulgaristan, Hindistan ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin temsil edildiği 5. Uluslararası Bilim Şenliği’ne ülkemiz üniversitelerinden sadece Niğde Üniversitesi öğrencileri katıldı.  Sınıf Öğretmenliği Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Emre Ünal’ın eşliğinde etkinliğe katılan öğrencilerimiz ayrıca Tefenni bölgesindeki Dünya Kardeşlik Ormanı’na, Üniversitemiz adına 10 fidan dikti.
 
Kapanış programında katılımcı yabancı ülke ekiplerine ve Niğde Üniversitesi ekibine Bilim Şenliği Başkan Yardımcısı Prof. Dr. M. Zeki Yıldırım tarafından çiçek, Bilim Şenliği Genel Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Hasan Genç ve yurt içi okullar sorumlusu Doç. Dr. Salih Ceylan tarafından katılım belgeleri ve çeşitli hediyeler takdim edildi.














Editör: TE Bilişim