Niğde Ülkü Ocakları, Niğde Üniversitesi'ni kazanan öğrenciler ve ailelerini otogarda kurmuş olduğu standda ve ocakta karşılayarak hazırlamış oldukları mini kent rehberini takdim ettiler.



Niğde Ülkü Ocakları'nın hazırlamış olduğu mini kent rehberinde Niğde'mizin tarihi ve turistik bir çok yerlerinin açıklamaları ile anlatıldığı ve aynı zamanda Niğde'ye ulaşımın karayolundan ve demiryolundan nasıl sağlanacağını anlatan rehberde havaalanına sahip yakın illerin mesafeleri de belirtildi. Mini kent rehberinde üniversite yerleşkelerinin yerleri de haritalı bir şekilde gösterildiği, üniversiteye kayıt aşamalarında öğrencilerin sıkıntıları olduklarında arayabilecekleri Niğde Ülkü Ocakları birimlerinin telefon numaraları da yazmakta olduğu öğrenildi.



Niğde Ülkü Ocakları, hazırladıkları mini kent rehberi ile Niğde'ye dışarıdan gelen misafirlerimize ev sahipliği yaparak şehrin tanıtımında ve üniversiteye kayıt olmalarında yardımcı oldular.



Niğde'mize dışarıdan gelen öğrenci ve ailelerinin Niğde Ülkü Ocakları tarafından karşılanıp onlara yabancı oldukları bir şehirde ev sahipliği yapması Niğdeli hemşerilerimiz ve misafirlerimiz tarafından memnuniyetle karşılandığı görüldü.



Editör: TE Bilişim