Niğde Polis Meslek Yüksek Okulu, sadece polis adayı öğrencilere değil, Niğde genelinde eğitim ve sosyal bilgilendirme çalışmalarına devam ediyor.

 

Niğde Polis Meslek Yüksek Okulu  sosyal sorumluluk bilinci gereği halkla buluşmalarına devam ediyor.

 

Geçtiğimiz gün Elmalı Kasabasın da   Elmalı İlköğretim Okulunu ziyaret eden Polis Meslek Yüksek Okulundan iki öğrenci ve iki personel,  7 ve 8. sınıflardaki öğrencilere polis ve polislik mesleğinin tanıtımı, birey ve vatandaş olarak polisin yaşamı, polisin huzurlu ve demokratik toplum yapısının devam ettirilmesindeki rolü ve gerekliliği gibi bir çok temaların işlendiği Polis- Öğrenci buluşması gerçekleştirildi.

 

Elmalı İlköğretim Okulu Müdürü Cemal Sevim’in daveti üzerine gerçekleştirilen program oldukça samimi ve neşeli bir ortamda yapıldı. Niğde Polis Meslek Yüksek Okulu Ar&Ge Grubu’nun Elmalı İlköğretim Okulu’na Commenius Projelerinde, proje yazım desteği vermesi ve ilerleyen dönemde Niğde PMYO’nun Elmalı’lı çocuklarca ziyaret edilmesi kararlaştırıldı.

 

Farklı alanlarda eğitim ve öğretim faaliyetlerinde bulunan iki kurumun, genç ve çocuk eğitim alanındaki bu tür faydalı  etkinliklerinin artarak devam etmesini ve diğer kurumlarımıza örnek olmasını  temenni ediyoruz.

 

Editör: TE Bilişim