Dünyaca ünlü Fransız Piyanist Tristan Pfaff Niğde ODTÜ Koleji'nin davetlisi olarak Niğde'ye geldi.

2016 yılının ilk günlerini Niğde'de geçiren Tristan Pfaff, ODTÜ Koleji öğrencileriyle çeşitli sanat etkinliklerinde buluştu.

Okul Müdürü Aydın Akbaş konuyla ilgili açıklamada; "Okulumuzda gerçekleştirdiğimiz sanat etkinlikleri için profesyonel destek almak, sanata ilgi duyan öğrencilerimizi motive etmek ve desteklemek adına dünyaca ünlü Fransız Piyanist Tristan Pfaff'ı okulumuza davet ettik. 1 Ocak 2016 tarihinde Niğde'ye gelen ünlü sanatçı öğrencilerimize yaptığı müzik dinletisi ve söyleşide öğrencilerimizin sorularını da yanıtladı. Bir hafta boyunca okulumuzda bulunan ünlü piyanist müzik ve piyano eğitimi konusunda gözlemlerde ve çeşitli önerilerde bulundu. Daha önce 2015 Kasım ayında Fransız Piyanist Nima Sarkechik te okulumuzu ziyaret etmiş iki hafta boyunca sanat etkinliklerimize destek olmuştu.

2016 Mart ayında Nima Sarkechik, 2016 Mayıs ayında da Nima Sarkechik ve Tristan Pfaff okulumuzun davetlisi olarak tekrar Niğde'ye geleceklerdir. Okulumuz sanat etkinlikleri ve yıl sonu gösterileri kapsamında konser faaliyetlerine de katılacaklar ve öğrencilerimize sanat ve piyano eğitiminde desteklerini sürdüreceklerdir. Sözlerime son verirken ünlü sanatçıların okulumuza gelmesinde ve sanat etinliklerimizde büyük katkı sağlayan Okul Aile Birliği Başkanımız Cevdet Eroğlu'na şükranlarımı sunmak istiyorum."dedi.



http://www.borhaber.net/egitim/nigde-odtuden-tristan-pfaff-gecti-h19052.html

Posted by Bor Haber on 10 Ocak 2016 Pazar
Editör: TE Bilişim