ODTÜ Koleji, İl Kültür Merkezinde resim sergisi açtı. Vali Yardımcısı Hanlar İden ve İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Önce Koç birlikte açtılar. Sergiye öğrenciler, veliler ve pek çok vatandaş ilgi gösterdi.


Konuyla ilgili açıklama yapan Okul Müdürü Aydın Akbaş şunları söyledi: “İl Kültür Merkezi fuaye salonunda düzenlediğimiz resim sergisinin açılışını saat 14:00’te gerçekleştirdik. Sergimiz 2. Sanat günleri adı altında gerçekleştirdiğimiz etkinliğin bir parçasıdır. Sergimiz 13–15 Haziran tarihlerinde ziyarete açık olup, Niğde’de yaşayan tüm vatandaşlar davetlidir. Sergi devam ederken, 13 Haziran akşamı Anasınıfı yılsonu gösterisi, 15 Haziran akşamı öğrencilerimizin sunacağı müzik dinletimizi İl Kültür Merkezi salonunda yapmayı planlıyoruz. Böylece sanat günleri etkinliğimiz Çarşamba günü tamamlanmış olacaktır” dedi.


Ayrıca Resim Öğretmeni Havva Eriş’de; “Resim sergimizde, Anasınıfından 8. Sınıfa kadar tüm öğrencilerimizin çalışmaları yer almaktadır. Kara kalem çalışması, tuval üzerine akrilik çalışması, guaj boya ve pastel boya çalışmaları, atık malzemelerle iki ve üç boyutlu çalışmalar, mozaik çalışması, ahşap boyama, teknoloji tasarım düzen kuşağı çalışması ve yapım kuşağı projeleri yer almaktadır” şeklinde konuştu.







Editör: TE Bilişim