Niğde genelinde hızlı bir çalışma temposu izleyen Niğde Belediye Başkanlığı sayısız hizmetin altına imza atmaya devam ediyor.

 
Eğitim öğretim yuvalarında da hizmetlerini devam ettiren Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan eğitim öğretimin her alanında desteklerini sürdürüyor.

 
Niğde Belediye Başkanlığı asfaltlama çalışmaları kapsamında Niğde Güzel Sanatlar Lisesi ve Fen Lisesi bahçesinde de düzenleme çalışmaları yaparak okul bahçelerini güzelleştirmeye devam ediyor.


 
Niğde Fen Lisesi Müdürü Bayram Güneş; "Okulumuza tayin olalı üç hafta oldu. Niğde Belediyemizin Fen Lisemizin okul bahçesine dökmüş olduğu asfalttan dolayı hem Belediyemize hem de Belediye Başkanı Sayın  Faruk Akdoğan Beye  çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra da okulumuza Belediyemizin hizmetlerini yardımlarını bekliyorum" şeklinde konuştu.


 
Niğde Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Abdullah Taşpınar; "Belediye Başkanımız Sayın Faruk Akdoğan Bey'e okulumuzun çevre düzenlemesini ve asfaltlanmasını yaptırarak okulumuza sağladığı katkıdan dolayı çok teşekkür ediyoruz. Her zaman yanımızda hissettiğimiz ve başarılı çalışmalarından dolayı da Başkanımıza teşekkür ediyoruz" dedi.


 
Diğer yandan öğrencilerde okul bahçesini düzenlettirdiği için Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a teşekkür ettiler.



Editör: TE Bilişim