Niğde’de il müdürleri birbirleriyle organizeli çalışmalarıyla dikkat çekiyor. Niğde Emniyet Müdürlüğü, Sağlık Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü yürüttükleri projelerle eğitimdeki başarıyı artırmak için birlikte çalışıyorlar. Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ, Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci ve Sağlık Müdürü Ali Rıza Erdoğan, Niğde Lisesi Pansiyonunda Niğde’deki okul müdürlerinin katılımıyla yapılan toplantıya katıldı.


Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen toplantıda konuşan Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, amaçlarının bir sinerji oluşturmak olduğunu vurgulayarak, “Bir gün onların yöneteceğini bildiğimiz ülkemizi ve dünyamızı çocuklarımızdan aldığımız bir kutsal emanet bilinciyle yine onlara çağdaş, müreffeh bir ülke olarak teslim edebilme gayreti içerisindeyiz. Bu amaçla bütün kurumlarımızla ortak çalışmalar yapıyoruz” diye konuştu.

Eğitimin çok önemli olduğunu belirten ve bu amaçla Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortak çalışmalar yaptıklarını vurgulayan Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ, “Öğrencilerimizin güvenli ortamlarda eğitim hayatlarını sürdürebilmeleri için her türlü tedbiri alıyoruz. Okul Müdürlerimizle işbirliği ile yaptığımız çalışmalarımızın verimli olduğuna ve bundan sonra da devam edeceğine inanıyorum” diye konuştu.

Geleceğin teminatı öğrencilerin sağlıklı olmalarını önemsediklerini ifade eden Sağlık Müdürü Ali Rıza Erdoğan da, okullardaki hijyen için ortak çalışmalar yapıldığını hatırlattı. Üç önemli kurumun bir arada çalışmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Erdoğan, “Eğitim için bir arada olmak, sizlerle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Birlikte hep beraber güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum” dedi.

Toplantının son bölümünde okul müdürleri de eğitim ve öğretimde başarıyı artırmak için önerilerini sundu. 







Editör: TE Bilişim