Son günlerde ülkemizde ve şehrimizde hızla yayılan sentetik uyuşturucu ‘BONZAİ’ kullanımı ile ilgili Niğde İl Öğrenci Meclis Başkanı Ethem Kürşat Akdemir Niğde genelinde bir çalışma başlattı.

 
Niğde İl Öğrenci Meclisi Başkanı Akdemir; "Son zamanlarda ülkemizde büyük bir Bonzai faciası yaşanmaktadır. Hızla yayılmakta olan sentetik uyuşturucu Niğde’mize de girmiştir. Kullanım yaşı 12’ye kadar düşen Bonzai insan vücuduna ciddi zaralar vermekte ve ölümlere yol açmaktadır."dedi. 


 
Niğde İl Öğrenci Meclisi Başkanı Ethem Kürşat Akdemir, öğrenci meclisi olarak, öğrenci arkadaşlarının yararına farklı projeler geliştirdiklerini belirttiği açıklamasının devamında ; Niğde İl Öğrenci Meclisi olarak,daha önce öğrenci kardeşlerimizin yararına farklı projeler gerçekleştirmiştik, şimdi de sevdamız Niğde’nin geleceğine sahip çıkmak adına İlköğretim ve Ortaöğretim çağındaki öğrenci kardeşlerimizin bu tür uyuşturucu bağımlılığından uzak durmaları ve Bonzai isimli sentetik uyuşturucuya karşı mücadele etmeleri için “BONZAİ’ YE HAYIR NİĞDE’NİN GELECEĞİNE SAHİP ÇIK’ adı altında bir proje başlatmış bulunmaktayız ve proje üzerinde çalışmalarımız devam etmektedir.
 
Projenin yapım aşamasında İlimiz esnaflarından ve Niğde halkından da bu konu hakkında bilgi almaktayız.“BONZAİ’ YE HAYIR NİĞDE’NİN GELECEĞİNE SAHİP ÇIK” adı altındaki projemizin son aşamasında ise  Türkiye’mizin geleceği olan Türk gençliğini başta BONZAİ olmak üzere gençlerimizi zehirleyen geleceğimizi karartan bütün uyuşturucu maddelere karşı korumak ve uyuşturucu maddelere karşı mücadele edilmesi noktasında , ilimiz Sivil Toplum Kuruluşlarına, İl Sağlık Müdürlüğü’ne, İl Emniyet Müdürlüğü’ne Niğde Belediyesi’ne ve son olarak Niğde Valiliği’ne projemizi sunarak koordinasyon ve uyum içerisinde çalışmalarımızı yürüteceğiz.

Son olarak bütün Niğde'li hemşerilerimize buradan belirtmek istiyorum, 

'NİĞDE BİZİM GENÇLİK BİZİM BONZAİ'YE HAYIR DE NİĞDE'NİN GELECEĞİNE SAHİP ÇIK'

Görüşlerini bize beyan eden Niğde halkına ve bizleri yalnız bırakmayan arkadaşlarımıza sonsuz saygı ve sevgilerimi sunuyorum"dedi.



Editör: TE Bilişim