Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan 2014-2015 eğitim öğretim  yılının başlamasıyla birlikte Sakarya İlkokulu ve Ortaokulunu ziyaret ederek öğrencilere kırtasiye yardımında bulundu.

 

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Sakarya İlkokulunu ve Ortaokulunda sınıfları tek tek ziyaret etti. Sakarya İlkokulunda öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılayacak ders araç gereçlerinin bulunduğu kırtasiye paketi hediye ederek okula katkı sağlamaya devam edeceklerini belirtti.

 

Eğitim Öğretim yılının başarılı geçmesini diliyorum

 

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Başarılı bir yıl geçirmenizi diliyorum. Eğitim öğretim haftanızı kutluyorum. 2014-2015 eğitim öğretim yılının ilk haftasının ilk günü tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum. Bizde sizin gibi bu sıralardan geldik geçtik. İnşallah sizler de ileride ülkemizin yönetiminde söz sahibi olursunuz. İdarecilikte, eğitimde, söz sahibi olarak ülkemizi daha iyi noktalara götürmek için çalışırsınız" dedi.

 

Sakarya İlkokuluna kırtasiye yardımı

 

Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Niğde Belediye Başkanlığı olarak okulumuzun birine kırtasiye yardımında bulunalım dedik. Arkadaşlarımızda bize sorduklarında hangi okulda dağıtmamızı istersiniz  diye ben de dedim ki Sakarya İlkokulunda dağıtalım dedim ve bu kapsamda Sakarya İlkokulumuzda öğrencilerimize kırtasiye yardımında bulunduk" şeklinde konuştu.

 

Niğde Belediyesi Sakarya İlkokulunun Sponsoru olacak

 

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Sakarya İlkokulu adına gerek Milli Eğitim Müdürlüğü, Gerek Valilik, gerek Belediye olarak yapabileceğimiz hizmetleri verme gayreti içerisinde olacağız. Sakarya İlkokulunun bu sene Niğde Belediyesi olarak sponsoru olmayı düşündüm. Sakarya İlkokulumuzda eksikliklerin giderilmesi noktasında ne gerekiyorsa yapacağız" dedi.

Editör: TE Bilişim