Niğde Atatürk Orta Okulu öğrencileri eğitim öğretim yılının yorgunluğunu atmak için yıl sonu eğlencesi düzenledi. 

Derbent toplantı salonunda düzenlenen eğlence programına Atatürk Orta Okulu Müdürü Celal Sayın, veliler ve öğrenciler katıldı.

Öğrencilerin şiir okumasıyla başlayan eğlence programı dans gösterileri, ve öğrencilerin hazırlamış oldukları tiyatro gösterileri ile devam etti.

Programda Niğde Atatürk Orta Okulu Müdürü Celal Sayın Yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Okulumuz Niğde’nin ilk kültürlerinden bitanesidir. Biz istiyoruz ki öğrencilerimiz sadece TEOG sınavlarında başarılı olmasınlar. Çocuklarımız sosyal, kültürel aktiviteler de etkin rol oynasınlar. Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize büyük bir teveccüh geldi. Biz kesinlikle bir yıl sonu eğlencesi yapmak istiyoruz diye. Arkadaşlarımız gerçekten çalıştılar çabaladılar ve ortaya çok güzel bir şey çıktı buna inanıyorum. Çalışmalarını burada sunma durumundalar. Velilerimize çok teşekkür ediyorum buraya gelerek teveccühte bulunmuşlar. Çok teşrif etmişler bu kadar talep beklemiyorduk. Gördük ki salonumuz bile gelen velilerimizi almadı. Böyle bir etkinlik yaparak çocuklarımız yıl sonu yorgunluklarını atmış oldu.” dedi.

Öğretmen ve öğrencilerden oluşan müzik korosunun türküler seslendirmesiyle program sona erdi.



 
Editör: TE Bilişim