Niğde Akşemseddin Bilim ve Sanat Merkezi 2013-2014 Eğitim Öğretim yılında kayıt olacak öğrenci listesi yayınlandı.

 
Niğde Akşemseddin Bilim ve Sanat merkezine 2013-2014 Eğitim Öğretim yılında kayıt olacak öğrencilerin; “Alperen Kahraman, Celal Aydın, Hüseyin Ömer Demirci, Mehmet Aydın, Melike Nur Yıldız, Nuh Esad Doğan, Sümbül Ahsen Karakış, Sümeyra Öztürk, Sümeyye Özmen, Zeynep İzgi Türkyener” olduğu açıklandı.

 

Niğde Akşemseddin Bilim ve Sanat Merkezinin kontenjanı 25 öğrenci olarak ilan edilmesine rağmen Milli Eğitim Bakanlığı Bilim ve Sanat Merkezleri öğrenci alımı için belirlediği yeterli puanı Bireysel Test sonucunda alabilen öğrencilerin kayıt hakkı kazandığı belirtildi.

 

 

Niğde Akşemseddin Bilim ve Sanat Merkezi öğrenci kayıtları 02-06 Eylül 2013 tarihleri arasında yapılacak. Kayıt için; “Öğrenci belgesi (2012-2013 Eğitim Öğretim yılı bilgilerini içerecek), ikili eğitim yapan kurumlarda sabahçı-öğrenci durumu belirtilecek, 2 adet fotoğraf (Okul kıyafetiyle zorunlu değildir), Nüfus cüzdanı fotokopisi” belgeleri istenecek.

 

Niğde Akşemseddin Bilim ve Sanat Merkezi Fertek Yolu NİĞDE adresinde bulunuyor. İletişim için 0388 221 06 68, e-mail: nigdebilsem.meb.k12.tr olarak belirlendi.

 

Editör: TE Bilişim