Niğde Üniversitesi Mühendislik Fakültesi “II. Bitirme Projeleri Yarışması” Rektör Prof. Dr. Adnan Görür’ün de katılımıyla yapıldı

Mühendislik Fakültesi Sergi Salonu’nda düzenlenen yarışmaya 6 bölümden toplam 70 öğrenci 28 proje ile katıldı. Rektör  Prof. Dr. Adnan Görür’ün de değerlendirme komisyonunda yer aldığı yarışma, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr.  Kutsi Savaş Erduran’ın projeye katılan gruplara yarışmada uygulanacak kuralları hatırlatmasıyla başladı. 

Yarışmanın başlamasıyla birlikte öğrenciler kendilerine tanınan sürede komisyon üyelerine projelerini anlatarak sorularını cevapladılar. Daha sonra projeler komisyon üyelerince değerlendirilerek ilk üç proje belirlendi.

Yapılan değerlendirmeler sonucunda İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencisi Hurşit Mehmet Gökdemir’in "Ayarlı Kütle Sönümleyicili Yapıların Harmonik Etkiler Altındaki Davranışı” konulu bitirme tezi projesi birinci, İnşaat Mühendisliği Bölümünden Erdinç Mapçı, Sinan Kır ve Yasin Çankaya’nın “Kirişsiz Döşemelerde Düşey Zımbalama Donatıları” konulu bitirme tezi ikinci ve Makine Mühendisliği Bölümünden Mustafa Yıldız, Kaan Haliloğlu ve Bayram Öztürk’ün “Nükleer Enerji ve Nükleer Santralin Enerji Üretimindeki Önemi ve PWR Tipi Nükleer Santralin Protaipinin Yapılması” konulu bitirme tezi projesi üçüncü oldu. 

Birinci olan proje sahibine plaketini Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Şener, ikinci ve üçüncü olan proje sahiplerine de plaketlerini Mühendislik fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kutsi Savaş Erduran takdim etti

Ayrıca finalde yarışan tüm öğrencilere bölüm başkanları tarafından katılım belgesi verildi.

2. Bitirme Projesi Günleri, fotoğraf çekimiyle son buldu.


http://www.borhaber.net/egitim/muhendislik-fakultesi-projeleri-yarismasi-h16906.html

Posted by Bor Haber on 29 Mayıs 2015 Cuma
Editör: TE Bilişim