Meslek Liseleri İçin İstihdam Odaklı Yeni Program Meslek Liseleri İçin İstihdam Odaklı Yeni Program

Niğde Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası (SMMMO) tarafından oda üyelerine yönelik beden dili, etkili iletişim ve protokol kuralları konulu kurumsal alanda sosyal davranış ve protokol kuralları eğitim semineri düzenlendi.

Niğde SMMMO Toplantı Salonunda düzenlenen eğitim semineri Vizyon Kariyer Akademi Genel Müdürü Yeliz Ceyran tarafından verildi.

Düzenlenen eğitim seminerinde Vizyon Kariyer Akademi Genel Müdürü Yeliz Ceyran tarafından katılımcılara protokolde temsil, resmi hayatta giyim, hitap, beden dili, selamlama, ast-üst iletişimi, makam odasında protokol kuralları hakkında bilgiler verildi.

Temsil ve protokol yönetiminde, nezaket ve saygı kurallarının uygulanması durumunda hiçbir sorunun yaşanmayacağını ifade eden Davranış Bilimleri Uzmanı Yeliz Ceyran, üst düzey yöneticilerin karşılanması ve tokalaşma konusunu uygulamalı olarak anlattı. Devlet törenleri, resmi toplantılar gibi protokolün uygulanması gereken yerlerde katılımcıların oturma düzenine ve hitap biçimlerine de ayrıntılı şekilde değinen Ceyran, resmi hayatta kişilerin yerine unvanların olduğunu, protokolde kişiye değil makama saygı gösterilmesi gerektiğini belirtti.

Yaklaşık iki saat süren ve katılımcıların yoğun ilgi gösterdiği eğitimin ardından Niğde Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Hikmet Bekil ve Vizyon Kariyer Akademi Genel Müdürü Davranış Bilimleri Uzmanı Yeliz Ceyran tarafından eğitim seminerine katılımcıları sertifika verildi.

Programın ardından bir açıklama yapan Niğde SMMMO Başkanı Hikmet Bekil, oda üyelerine yönelik bu tür eğitim ve seminerlerin devam edeceğini belirterek, kurumsal alanda sosyal davranış ve protokol kuralları eğitim seminerine katılan oda üyelerine teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim