Mardin Milli Eğitim Müdürlüğü'ne dönen Niğde Milli Eğitim Müdürü Ziya Eser ve Niğde Belediye Başkan Yardımcılığına atanan Şube Müdürü Mustafa Yiğit onuruna yemek verildi. Niğde Öğretmenevi'ndeki yemeğe Vali Âlim Barut, Milli Eğitim Müdür Vekili Mesut Alkan, Milli Eğitim Yöneticileri, eğitimciler ve kurum personeli katıldı.
 
Yemekte bir konuşma yapan Vali Âli Barut, Eser ve Yiğit’e hizmetlerinden dolayı teşekkür etti ve yeni görevlerinde başarılar diledi. Vali Barut, “Milli Eğitim’de çok önemli mesafeler aldık ve başarı çıtasını yükselttik. Bu başarının kazanılmasında Vali olarak bizim de çorbada tuzumuz oldu. 15 aydır beraber çalıştığımız Milli Eğitim Müdürümüzün yeni görev yerinde daha nice başarılara imza atacağına inanıyorum. 9 yıldır Milli Eğitim Şube Müdürü olan Mustafa Yiğit’e de yeni görevinde muvaffakiyetler diliyorum” diye konuştu.
 
Yemeği düzenleyenlere ve katılanlara teşekkür eden Ziya Eser ise, gönlünden geçen bir konuşma yapacağını belirterek “Burada çok güzel günler geçirdik, çok güzel dostluklar kazandık. Sizlerle yaklaşık 15 ay beraber çalıştık. Bir gönül işi olan eğitimi hep beraber yükseltmek için uğraştık. Her fani gibi her görev de elbet bir gün sona erer. Niğde’den güzel anılarla ayrılıyorum. Bizlere gönlünü açan başta Milli Eğitim camiası olmak üzere tüm Niğdelilere teşekkür ediyorum” dedi.
 
Milli Eğitim Müdürlüğü adına bir konuşma yapan Müdür Vekili Mesut Alkan da hem Ziya Eser hem de Mustafa Yiğit’le beraber çok önemli ve büyük başarılara imza attıklarını söyledi. Her iki insanı güleryüzlü ve beyefendi kişilikleri ile hatırlayacaklarını vurgulayan Alkan, Eser ve Yiğit’e yeni görev yerlerinde başarılar diledi.
 
Veda yemeği, Vali Âlim Barut tarafından Milli Eğitim Müdürü Ziya Eser ve Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Yiğit’e hediye ve plaket takdimiyle sona erdi.

 
 












Editör: TE Bilişim