Van'daki depremin ardından eğitimlerine Niğde'de devam eden öğrenciler için bir moral yemeği verildi. Protokol ve Polis Okulu öğrencileri ile birlikte yemek yiyen Vanlı misafir öğrenciler moral buldu.

 

Niğde Polis Meslek Yüksekokulunda düzenlenen yemeğe; Garnizon Komutanı J. Albay İsmet Cansaran, Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ, Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, PMYO Müdürü Mehmet Karaca, Milli Eğitim Müdür Yardımcıları İsmail Karacan, M. Ali Durak, Yusuf Tüfekçi ve misafir öğrenciler katıldı.

 

Eğitimlerini Niğde’de sürdüren 23 lise son sınıf öğrencisiyle beraber aynı masada yemek yiyen protokol öğrencilerle sohbet etti, durumlarını sordu. Vanlı öğrencilerin hem annesi hem babası hem de öğretmenleri olduklarını ifade eden Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, “Öğrencilerimiz bize Van’daki vatandaşlarımızın emanetleridir. Onları en güzel şekilde ağırlıyor ve eğitimleri için her türlü imkanları seferber ediyoruz.” diye konuştu.

 

Yemekten sonra oturma salonuna geçilerek çay eşliğinde sohbete devam edilirken, öğrenciler Polis Meslek Yüksek Okulu öğrencileri ile hoşça vakit geçirerek, acılarını bir nebze olsun unuttular.



Editör: TE Bilişim