Niğde Üniversitesi Emine Çetintürk Anaokulu öğrencileri ve Öğretmenlerinin birlikte hazırladığı Anneler Günü Özel programı izleyenleri büyüledi.
 
Niğde Üniversitesi Emine Çetintürk Anaokulu öğrencileri, Derbent Kültür Merkezinde öğretmenlerinin rehberliğinde sergiledikleri gösteri izleyenlere duygulu anlar yaşattı.
 
Okul Müdürü Ali Bulut, programdan önce yaptığı konuşmasında,  “2010 -2011 eğitim öğretim yılında eğitime başlayan okulumuz ilk yılını tamamlamanın heyecanını, böyle anlamlı bir günü kutlamanın sevincini birlikte yaşıyoruz. Öğretmenlerimiz rehberliğinde çocuklarımız yıl içinde öğrendikleri şarkı şiir tekerleme rontlardan gösteri yapacaklar. Küçük yüreklerinden taşan anne sevgisini program vesilesiyle sizlere aktarmaya çalışacaklar. Kendilerini şimdiden kutlar, böyle anlamlı bir günde bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim” dedi.

Canan Karlı , kucağına aldığı üç aylık bir bebek ile yaptığı konuşma herkesi duygulandırdı.
 
 
Emine Çetintürk Anaokulunda eğitim öğretim gören 36-72 ay Anaokulu çocuklarının yaptığı gösteriler salonda bulunanları bazen duygulandırdı bazen güldürdü. Minikler şehit annelerine ithaf ettikleri gösteri ise seyredenleri hüzünlendirdi.
 
Engelli çocuğu olan veli ve aynı zamanda bir eğitim gönüllüsü olan Mimarlık Fakültesi Öğretim Görevlisi Semiha Akçagözoğlu’na yılın annesi olarak günün anısına plaket takdim edildi.
 
 
Editör: TE Bilişim