Mimar ve tasarımcıların en yenilikçi mimarlık yazılımı olarak tanınan ve Türkiye’nin dijital yaşam koçu Bilkom güvencesiyle kullanıcılara sunulan Graphisoft, okula dönüşü benzersiz bir hediye ile kutluyor. Graphisoft, tüm mimarlık öğrencilerine ve öğretmenlerine ArchiCAD’in ücretsiz sürüm hakkını veriyor.

 

 

Dünyanın ilk gerçek zamanlı yapı modelleme sistemi (BIM), dünyanın ilk tam entegre enerji modelleme uygulama özelliği EcoDesigner™, iPad ile entegrasyon gibi yenilikçi çözümleriyle ve dünyanın en büyük obje kütüphanesiyle ve 26 dil seçeneği ile geleceğin mimarlarına sunulan dünyaca ünlü Archicad yazılımı için Graphisoft, ücretsiz sürüm hakkını veriyor.

 

Halihazırda dünyada 1.5 milyonun üzerinde mimarlık öğrencisinin indirdiği yazılımın ücretsiz sürümünü yüklemeleri için Türkiye’deki öğrencilerin ve öğretmenlerin yapmaları gereken tek şey; www.myarchicad.com  sayfasına girmek ve öğrenci ya da öğretmen seçeneğiyle kayıt olmak.

 

Aktivasyon ve onay sürecini yürüten Türkiye için yürüten Bilkom, mimarlık alanında dünya standartlarını yakayabilmek, yeniliklerden haberdar olabilmek ve hayran bırakan tasarım teknolojisi için tüm öğrenci ve öğretmenleri uygulamadan faydalanmaya çağırıyor.

 

Türkiye’nin dijital yaşam koçu Bilkom güvencesi ve aracılığı ile ücretsiz sürümü yüklemiş olan öğrenciler mezun olduktan sonra normal sürüme geçtiklerinde ise,  %50 indirim şansı yakalıyor.

 

Editör: TE Bilişim