Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rüçhan İri, Öğr. Gör. Kamil Cesur ve ülke adına uluslararası şampiyonalarda mücadele eden Üniversite öğrencileri Milli Sporcular Üniversite Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu’yu makamında ziyaret etti.

Ziyarette açıklamalarda bulunan Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu, Spor Bilimleri Fakültesi uluslararası standartlardaki fiziki altyapısı ve dinamik akademik kadrosu ile öğrencileri ve Niğde için çok bir şans olduğunu belirterek, Fakülte bünyesindeki öğrencilerin uluslararası başarılarının da kendilerini oldukça memnun ettiğini aktardı. Rektör öğrenciler ve akademisyenler tarafından elde edilen uluslararası başarıların artarak devam etmesi ve süreklilik kazanması için ellerinden gelen desteği sağlayacaklarını da ayrıca ifade etti.

Üniversite Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rüçhan İri ise açıklamalarında, öğrencilerin her zaman Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi’nin desteğini arkalarında hissettiklerini belirterek destek sözleri dolayısıyla Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu’ya teşekkür etti.

Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesinde BAP Yönergesi Bilgilendirme Etkinliği Düzenlendi Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesinde BAP Yönergesi Bilgilendirme Etkinliği Düzenlendi

Editör: TE Bilişim